Galerii! Heategevuslik kontsert-projekt I Wear* NOËP tõi Pärnus klubisse Sugar täismaja kodumaise muusika fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heategevuslik kontsert - projekt " I Wear* NOËP" täitis täna Pärnus klubis Sugar lava parimate kodumaiste esinejatega. Kuulajate kõrvu paitasid: Steps to Synapse, I Wear* Experiment ja NOËP. Projekt on loodud 2015. aasta veebruaris raskesse avariisse sattunud Keithy Vaske taastusravi toetamiseks. Lisaks Pärnus toimunud kontserdile astub sama line-uplavale ka 26. märtsil Tallinnas kohvikus Sinilind.

Õhtu jooksul väisas heategevuskontserti üle kolmesaja inimese igast vanusest. Kontserdile hoo sisse andnud Steps to Synapse viis rahva tõelisele muusikalainele ja sealt maha saada oli juba võimatu. Vägeva lavalise showga jätkas kütmist I Wear* Experiment ning õhtu lõpetas pärnakate vaieldamatu lemmik: NOEP. 

Foto: Madis Sinivee

I Wear* Experiment on post-rock/elektroonilise muusika kollektiiv, kes on võitnud südameid nii Eestis kui välismaal. Hittlooga "Patience" jõudsid nad Eesti Laulu finaali ning juba 15.aprillil on ilmumas kollektiivi samanimeline debüütalbum. Hiljuti olid nad ka maailmakuulsa pop-duo Hurts soojendusesinejateks.

Foto: Madis Sinivee

NOËP ehk Andres Kõpper hullutab publikut elektroonilise indie ja popiga, millele annab erilise hingamise muusiku tõeliselt omapärane hääl. Mõnus vibe ja kvaliteetne biit haaravad kaasa juba esimeste taktidega.

Foto: Madis Sinivee

28. veebruaril 2015 kell 18:24 juhtus Pärnumaal Ares ränkraske liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus üks ja sai viga seitse inimest. Ühes õnnetusse sattunud autodest viibis ka loo peategelane Keithy Vaske, kelle jaoks oli tegemist elumuutva sündmusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles