Brüsseli lennujaama plahvatuses ellujäänud naise sõnul ta nahk sulas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fanny Rachel Clain
Fanny Rachel Clain Foto: SCANPIX

Selle nädala teisipäeval kärgatasid Belgia pealinna Brüsseli Zaventemi lennujaamas ja natuke hiljem eurokvartali metroojaamas pommid, mille tagajärjel hukkus üle 30 ja sai vigastada rohkem kui 270 inimest.

Zaventemi lennujaamas oli plahvatuste ajal ka 20-aastane Fanny Rachel Clain, kelle sõnul ta nahk sulas plahvatuste kuumuses ja ta arvas, et käes on maailmalõpp, edastab Daily Mail.

Claini sõnul oli ta end lennule registreerimas, kui käis kõva kärgatus, mille tagajärjel ta põrandale kukkus.

«See oli uskumatult vali ja arvasin, et nüüd ongi vist kõik. Leidsin end põrandal lamamas, kõikjal oli verd näha,» meenutas Prantsusmaalt  Montélimar´st pärit naine.

Clain oli üks neist rohkem kui 270 inimestest, kes Brüsselis aset leidnud kolmes rünnakus vigastada said.

Naine ei saanud oma vigastuste suurusest enne aru, kui nägi oma peegelpilti.

«Nägin, et mu nahk on kõrbenud, põlenud ja sulanud. Ma ei jäänud end kauaks vaatama, sest põgenesid hoonest välja. Valutunne tekkis hiljem,» sõnas naine haiglas Belgia meediale antud intervjuus.

Lisaks peale, said ka naise käed ja jalad vigastusi.

Clain kuulus noorte mormoonide gruppi, kus oli ka 19-aastane ameeriklane Mason Wells, kes samuti ellu jäi. See noormees pääses eluga nii Bostoni maratoni kui Pariisi terrorirünnakutest, kuid Brüsselis sai vigastada.

Belgia politsei teatel hukkusid Brüsselis kaks enesetaputerroristi ning üks isik pääses põgenema, ta on kuulutatud tagaotsitavaks. Politsei andmetel on Brüsseli rünnakute taga äärmusmoslemite rakuke, millega võib olla seotud veel vähemalt viis isikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles