James May tekitas naabrites paanika, kuna tahab rajada maja, kuhu mahub 40 sõidukit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May
James May Foto: SCANPIX

BBC saatesarja «Top Gear» endine saatejuht James May tekitas oma naabrites paanika, kuna ta tahab oma senise maja maha lammutada ja ehitada asemele hoone, kuhu mahuks ta 40 mootorratast ja autot, kaasa arvatud ülekullatud ratastega Ferrari. 

53-aastane May, kelle vara suurus ulatub kümne miljoni naelani, elab Lääne-Londonis eramajade rajoonis, edastab Daily Mail.

May ametlike ehitusplaanide kohaselt tahab ta lõhkuda 2000. aastal ostetud maja, mille eest ta maksis 325 000 naela. Ta ostis viis aastat tagasi ka tema maja kõrval oleva krundi koos majaga, makstes nende eest 310 000 naela ja ka selle hoone tahab ta lammutada. Neile kahele maale peaks kerkima tema uus «supermaja», mis peaks mahutama ta suure sõidukitekollektsiooni.

Uus maja tuleks praegusest umbes kuue protsendi võrra suurem, samas tekitab see plaan naabrite pahameelt, kuna uus maja on nende majadele lähemal, tuues kaasa privaatsusprobleemi  ning see varjab nende aedades päikest.

Naabrid saatsid linnaosavalitsusele kirja, milles kritiseerisid May plaane.

May uue maja arhitekti teatel ei mõjuta see hoone naabrite elu ega varja päikest.

May sõnas ühes 2013. aastal antud intervjuus, et ta naine Sarah Frater on väärt suuremat ja paremat maja.

BBC vallandas «Top Geari» saatejuhi Jeremy Clarksoni möödunud aasta kevadel pärast seda, kui ta läks kallale produtsent Oisin Tymonile. Kaassaatejuhid James May ja Richard Hammond jäid Clarksoniga solidaarseks ja lahkusid samuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles