Anna hoogu! Kali Briis Band üllitab esimese ühise kauamängiva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis Band
Kali Briis Band Foto: Mihkel Tamme

«Tere! Meie oleme Alan Olonen, Laura Junson, Erko Niit, Hans Kurvits ja Kaarel Kuusk – koos oleme Kali Briis Band.» Sedasi tutvustab kollektiiv end humoorikas Hooandja videos, kus kutsub inimesi toetama nende ühise albumi «Let’s Play Love» väljaandmist. 

Suuremale avalikkusele eelmise aasta Eesti Laulu võistluselt tuttavaks saanud Kali Briis Band sai alguse Alan Oloneni aka Kali Briisi sooloprojektist. 2013. aastal otsustas Alan võtta kampa head sõbrad, et viia muusika loomine ning esitamine uuele tasemele – päris muusikute ja päris instrumentidega. Kooseisuga ühinesid imelise häälega Laura, Erko, kes oskab kitarrist ka kõige ootamatuma heli välja võluda, klahvpilligeenius Kaarel ning õrnakäeline lammutaja, trummar Hans. Ühes bassisti ja laulja Alaniga moodustavad nad Kali Briis Bandi.

Foto: Viktor Burkivski

Albumilt «Let’s Play Love» leiab ühtekokku kaheksa Alan Oloneni kirjutatud lugu, mis viiekesi  aranžeerides üheks tervikuks loodi. «Plaadil on sügav sisu,» ütleb Alan.

«Moraal on selles, et kui armastust tõsiselt ei võta, võid saada kõrvetada, just nagu tulega mängides. Ei tasu elada muinasjuttudes ja võtta eeskujuks seriaale või filme. Pluss, üks kallistus või pilk räägib rohkem kui tuhat sms-i.»

Kali Briis Bandi debüütalbum näeb ilmavalgus maikuus, mil toimuvad ka plaadiesitluskontserdid Tartus, Pärnus ja Tallinnas.

Kali Briis Bandile saab hoogu anda siin.

Vaata humoorikat Hooandja videot.

Hooandja.ee projekt: Kali Briis Bandi esimene ühine stuudioalbum „Let’s Play Love“ from Hooandja Ee on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles