Kid Rock: Pamela valetas raseduse katkemise kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kid Rock
Kid Rock Foto: Reuters / Scanpix

Kid Rock väidab, et eksabikaasa Pamela Anderson valetas nende lühikeseks jäänud abielu ajal toimunud raseduse katkemise kohta.

Mehe sõnul valetas naine seetõttu, et neil tekkis tüli siis, kui ta keeldus Andersoni Kanadasse filmivõtetele vaatama minemast, vahendab Yahoo! News.

«Ta oli Vancouveris uue filmi võtetel ja mul olid L.A. Lakersi piletid ning ma kavatsesin koos oma sõbra, Jesse Jamesiga, mängu vaatama minna,» ütles 36-aastane muusik.

«Helistasin talle ja ütlesin: «Kallis, mul on piletid mängule. Näeme nädalavahetusel.» ja tema ütles seepeale, et ma ei hooli temast. Ta lõpetas vestluse sõnadega: «Mu rasedus katkes just.» ja pani toru ära.»

Rock, kes enda väitel ei olnud Andersoni rasedusest üldse teadlik, rentis seepeale lennuki ning lendas Kanadasse.

«Kui ma sinna jõudsin, pidutses ta parajasti ühes restoranis, juues šampust ja tantsides laudadel. Ma mõtlesin: «See on küll päris kiire toibumine katkenud rasedusest!».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles