Berliini karrivorsti müüja kostitas röövlit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saksamaal Berliinis oli karrivorsti müüja Gabriela S. sulgemas müügikohta, kui tal tuli tegeleda veel ühe röövlist kliendiga.

Neuköllni linnaosas asuvas söögikohas Curry Paules olid möödunud reede õhtuks kõik vorstid ära müüdud, edastab The Local.

54-aastase naise sõnul ilmus siis veel üks klient, kellele ta ütles, et kõik vorstid on otsas ja tal ei ole midagi anda.

«See mees haaras noa ja ütles, et ta ei taha süüa, vaid kassas olevat raha. Selgitasin, et omanik viis raha juba panka ja näitasin tühja kassat,» meenutas sakslanna.

Naine pakkus röövlile oma mobiiltelefoni, kuid mees ei soovinud seda.

«Siis ta murdus ja ütles, et ta on töötu  ja ei ole mõnda aega midagi söönud. Selgitasin, et pliidid on välja keeratud ja mul ei ole talle sooja süüa anda. Leidsin lahenduse, andes talle kausitäie kartulisalatit,» lisas naine.

Mees võttis selle tänulikult vastu, kuid nõudis selle kõrvale õlut. Vorstimüüja teatas, et ta ei müü alkoholi.

 «Ta jätkas joogi nõudmist, andsin talle lõpuks kaks energiajooki. Järsku ta ütles, et turvakaamera salvestab kõik. Ütlesin talle, et ta on vist hull ja et see kartulisalat, mida ta käes hoiab, jõua politseisse,» jätkas naine.

Gabriela S. Oli mehega vestlemise ajal vajutanud märkamatult  alarmnuppu, mis tõi politsei kohale.

Kui mees sai aru, et võib politsei kätte langeda, hüppas ta jalgrattale ja põgenes enne, kui politseinikud sündmuskohta jõudsid.

Gabriela S. suhtus politseinike aeglusse filosoofilise rahuga.

«Mul ei ole kahju, et politsei ei jõudnud kohale ajal, mil see mees mind noaga ähvardas. Mida see isik oleks politseinike nähes teinud? Seda ei saa kunagi teada,» nentis sakslanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles