Elu24 loosis! Alternatiivroki lipulaev Sõpruse Puiestee tähistab sel reedel 15. sünnipäeva (20)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse Puiestee albumi «Mõistlikult ja mugavalt» esitlus Rock Cafes. Allan Vainola
Sõpruse Puiestee albumi «Mõistlikult ja mugavalt» esitlus Rock Cafes. Allan Vainola Foto: Erlend Štaub

Juba sel reedel, 25.märtsil, tähistab 15. sünnipäeva alternatiivroki lipulaev Sõpruse Puiestee erilise kontserdiga Rock Cafes . Elu24 loosis sünnipäeva-kontserdile kaks pääset kahele!

Sõpruse Puiesteel täitub 15 aastat aktiivsest tegutsemisest ja selle aja jooksul on kollektiiv olnud püsivalt üks alternatiivmuusika tipptegijatest.

Sünnipäevakontserdil astuvad üles ka ansambli liikmed algusaastatest - Alar Tammela, Margus Tammela ja Villu Viirsalu. Lavale on oodata ka alati võluvat Merili Varikut. Esitusele tulevad vanad igihaljad ja ka päris uued, esmaesitlust ootavad lood. Lisaks aitavad Sõpruse Puiestee sünnipäeva tähistada Tiiu Kiik ja EΛEVEN.

Sõpruse Puiestee alustas aktiivset tegevust 2002. aastal Tallinnas. Samal aastal tõusis kollektiiv looga «1905» Eesti muusika edetabelite tippu ja püsis seal terve aasta, pälvides ka erinevaid kohalikke muusikaauhindu ja tunnistati ETV saatesarja «7 vaprat» läbi aegade parimaks looks.

2003. aastal ilmus ansambli esimene kauamängiv «Mustale merele», mis sisaldas palju edukaid laule nagu «Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head», «Kaks meest», «Krambid», «Kaotaja» ja nii edasi.

Raadio 2 rahvaküsitluses on plaat «Mustale merele» tunnistatud aastate 2000-2009 jooksul üheks parimaks kauamängivaks. Eelmisel aastal novembris avaldas Sõpruse Puiestee oma viienda albumi «Mõistlikult ja mugavalt», näidates jätkuvalt tugevat loomingulist aktiivsust.

Õhtule annavad erilise alguse TIIU KIIK & EΛEVEN. Tiiu Kiik ja Alexei “Prohor” Mostiev seisavad selle omanäolise projekti taga, milles kohtuvad kaks erineva kultuuritaustaga muusikut. Ühendades helisid ja harmooniaid, loovad nad uusi muusikalisi maailmu.

Sõpruse Puiestee tänab kõiki toetajaid, kes on olnud nendega tänaseni! «Olete südamest oodatud!»

Lisainfo kontserdi kohta siin.

Elu24 loosis sünnipäevakontserdile kaks pääset kahele. Palju õnne! Võitjad on Kadri Evart ja Irina Tolkatšjova! Dokument näppu, teie nimed on uksel kirjas!

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles