Peogalerii! Kaunid nukukesed vallutasid ööklubi Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12.märtsil täitus Tallinna populaarseim ööklubi Teater kaunite nukukestega, kes vallutasid üheks ööks nii tantsupõranda kui ka lava. Dollhouse on pidu, kus klubi muutub tõeliseks nukumajaks ning juba uksel tervitasid külalisi imeilusad nukukesed, kes pakkusid silmailu ning parimat meelelahutust! 

Laupäeval, 12.märtsil laupäeval peale Buduaari turul shoppamist olid kõik oodatud klubisse Teater, sest toimus Buduaari turu ametlik afterparty peol nimega Dollhouse!

Foto: Jaanar Nikker

Kaunid nukukesed vallutasid klubi ning peole sisenedes oli tunne, justkui tõelises nukumajas. Pidu, kus ööläbi mängis parim muusika, lahutasid meelt Teatri nukukesed suurepärase show-programmiga.

Foto: Jaanar Nikker

Klubi Teater ootab külla ka sel nädalavahetusel! Juba reedel, 25.märtsil astub täispika live-kontserdiga ülesse 2 Quick Start! Rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles