Weekend Festival paneb püsti Tallinn Music Weeki esinduslikuima tantsupeo

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cartoon
Cartoon Foto: Promopilt

Linnafestivali Tallinn Music Week osana toob Weekend Festival täieliku Weekendi elamuse Tallinnasse juba 2. aprillil. Klubis Hollywood toimuval Weekend Festivali esitluspeol astuvad üles parimad kodumaised tantsumuusika artistid kui ka põhjanaabrite eredaimaid tähed. Parim heli, parim valgus, parim visuaallahendus - see on aprilli alguse suurim tantsumuusikapidu pealinnas, kust lihtsalt ei saa puududa!

Soomlaste Alex Mattson filmis äsja Tallinna lähedal oma debüütsinglile «UFO» video. Singel on vähem kui kuu ajaga saanud Spotify keskkonnas üle miljoni striimingu. Mattson on ka esimene Soome sooloartist, kes on sõlminud lepingu firmaga Ultra Music, mis on koduks teistelegi staaridele nagu deadmau5, David Guetta, Steve Aoki ja Kygo.

Foto: promo

Parima võimaliku peo eest hoolitsevad ka mitmel korral Eesti parimaks plaadikeerutajaks valitud Kristjan Hirmo, äsja uue singli «I Remember U» ilmutanud kodumaise tantsumuusika lipulaev Cartoon, külakosti Soomest pakub ka HeavyWeight DJ's.

Foto: Mardo Männimägi

Lavale astuvad lisaks eelmainitutele ka Dr. Philgood, MHKL, Planeet, Kert Klaus ja Bombossa Brothers.

Foto: Viktor Burkivski

Õhtu ajakava:

22.00 Kert Klaus

22:45 Bombossa Brothers

23.30 Alex Mattson (FIN)

00:15 Kristjan Hirmo

01:00 Dr. Philgood

01:30 Cartoon

02:30 MHKL

03:15 HeavyWeight DJs (FIN)

04:15 Planeet

Uksed Hollywoodi avatakse kell 22.00. Piletid hinnaga alates 7 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles