Võida piletid Hurtsi kontserdile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts
Happiness 
(Sony)
Hurts Happiness (Sony) Foto: Pm

 

Elu24 saadab ühe oma lugeja koos kaaslasega Hurtsi kontserdile, mis toimub 25. jaanuaril Kalevi Spordihallis.

 

Hurts on briti süntpopi duo Manchesterist, kuhu kuuluvad helilooja ja laulja Theo Hutchcraft ning süntesaatorimängija ja kitarrist Adam Anderson. Ajakiri New Musical Express on neid juba jõudnud nimetada kui «Officially the. next. big. Thing».

25-aastane Adam ja 23-aastane Theo alustasid duona Hurts peale eelmise bändi Daggers lagunemist 2008. aastal. Noorte bändide hääletusel BBC Sound of 2010 jäi Hurts küll neljandale kohale ent nende omaloodud video loole «Wonderful Life» kogus YouTube vahendusel 3 miljonit vaatamist.

Suurema avalikkuse ette sattumises peab bänd tänama produtsenti Richard «Biff» Stannardit, kes nad Brightonisse stuudiosse kutsus. Juba 23. mail 2010 avaldati esimene ametlik singel «Better Than Love» ning 23. augustil 2010 teine singel «Wonderful Life». Stannard on varem tuntud kui Kylie Minogue produtsent ning Hurts albumil kuulebki loos «Devotion» kaasa laulmas Kyliet ennast.

Hurtsi debüütalbum «Happiness» ilmus 6. septembril 2010 RCA Recordsilt (Sony) ning sisaldab endas 11 lugu.
 

Viimasel aja suurima popmuusikasensatsiooni Hurts (UK) 25. jaanuari kontsert Rock Cafes on tänu niivõrd massiivsele publikuhuvile üle viidud Kalevi Spordihalli.

 

Kui soovid piletimängus osaleda, siis saada e-mail toimetus@elu24.ee. E-maili kirjuta huvitavaid fakte, mida oled bändi kohta teada saanud. Teemaks(subject) märgi Hurts.

Võitja teeme teatavaks reedel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles