Elu24 video! Vaata, kuidas valmistub Ewert and The Two Dragons karjääri suurimaks soolokontsertiks ja mis muremõtted bändi valdasid

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ewert and The Two Dragons annab juba homme õhtul, 22. märtsil, Saku Suurhallis oma karjääri senise suurima ja võimsama soolokontserdi. Külalisesinejana saab laval näha Kanada bändi Yukon Blonde. Elu24 uuris päev enne, kuidas menubändil live'iks valmistumine läheb ja mis mõtetega homsele vastu minnakse.

Kontserdiks valmistumine on siiani bändil läinud hästi ning käib kibe ehitamine - kes ehitab saali ja kes instrumente. "Varsti saame hakata oma osa lavast üles ehitama. Väga põnev on," rääkis Elu24-le Ewert and The Two Dragonsi kitarrist Erki Pärnoja.

Enne lavale minekut Ewert and The Two Dragonsi algusaegadel ja nüüd mõtlevad muusikud endiselt samadele asjadele: "Midagi ei ole muutunud. Kui meil oli kunagi Mustpeade majas kontsert, kinos Sõprus või Nordea saalis - kõik need olid sel hetkel suurimad asjad, millest me suutsime mõelda ja homne üritus ei erine sellest," lisas Erki, et mõeldakse sellele, et oleks endal hea olla ning lavale minnakse positiivse tuju ja energiaga, et seda publikuga jagada ja ka vastu saada. "Et tekiks energia tsirkulatsioon. Tegeled sellega, et saaks pea puhtaks muudest asjadest, et saaks keskenduda kohale ja nautida kõike, mis toimub."

Foto: promo

Mõte teha suur soolokontsert Saku Suurhallis tekitas ansamblis ka muremõtteid, et kas tuuakse ikka saal rahvast täis. "Selle idee käis meile välja meie mänedžer Toomas Olljum, kes ütles, et järgmine asi on Saku Suurhall," rääkis trummar Kristjan Kallas, et alguses idees küll kaheldi, nagu kõikides nende suurtes esinemistes siiani. "Toomas teab ja näeb asju ette, et saame hakkama. Ta ütles, et aeg on küps," lisas täismaja ootav bänd, et tuleb püstitada endale uusi väljakutseid.

Muide, kes ei teadnud, siis Ewerti sõnul on Saku Suurhalli laval andnud suure soolo-live'i ka ansambel Vanilla Ninja ja see toimus ligi 10 aastat tagasi.

Vaata lõbusast videost, millise tervitusega kutsub Ewert and The Two Dragons laisemaid fänne Saku Suurhalli kontserdile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles