Jazzkaar 2016 programmi lisandus kuum klubiartist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Jazzkaare kavva lisandus klubiartist Mark de Clive-Lowe ansambliga CHURCH! Bändi külalisena teeb kaasa Londoni soulilauljatar Tawiah. Kontsert toimubJazzkaar 2016 raames reedel, 29. aprillil kell 22 Vabal Laval. Piletid müügilalates tänasest ja esimesed 100 piletit saadaval erihinnaga 10 eurot!

Mark de Clive-Lowe on üks meie aja innovatiivsemaid live-esinejaid ja produtsente. Klahvpillimängija, helilooja, DJ ja  produtsendina on ta tuntud klubilavadel üle maailma. Oma efektsetel ülesastumistel segab Mark de Clive-Lowe live-elektroonika kokku vanakooli jazziga, luues muusikat otse laval – tema maagilisest puudutusest hakkavad elama nii klahvpillid, süntesaatorid kui heliplaadid. Moodne orkesterCHURCH pakub elektrifitseeritud sädet nii kehale kui meelele, liites spontaanselt jazzi hiphop-toonide, house-ja broken beat-rütmidega.

Jaapani ja Uus-Meremaa juurtega muusik alustas klaveriõpingutega 4-aastaselt. Teismelisena sukeldus ta jazzimaailma ja juba 90ndail sai temast juhtfiguur Inglismaa jazz’i ja moodsaid rütme siduvas broken-beat skeenes. Ameerikas on ta samuti hinnatud klubiesineja, meistriklasside korraldaja ja produtsent. Aastate jooksul on ta osalenud 250 heliplaadil ja teinud koostööd selliste maailmakuulsate artistidega nagu Jill Scott, Jody Watley, Omar,  DJ Spinna jt.

Koos Mark de Clive-Love’iga on Tallinnasse tulemas ka bänd CHURCH. Londoni neo-soul lauljatar Tawiah on Gilles Petersoni ja BBC 3 poolt olnud nomineeritud aasta  silmapaistvaimaks uustulnukaks. Tawiah on juba esinenud suurtel festivalidel, tema võimas hääl ennustab lauljatarile peatset tähelendu.  Flötist-saksofonist Finn Peters lööb kaasa rohkem kui 200 heliplaadil, tema Finntet on korduvalt valitud BBC Radio 3 poolt aasta parimaks jazzansambliks. Itaallaste bass-trumm tandem Andrea Lombardini – Tommaso Cappellato on tuntud nii klubi- kui kontserdilavadel üle Euroopa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles