Pildid: Naistele avati veel üks koht, kus end ilusaks tuunida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Niine Nahakliinik laienes – Niine Esteetikakliinik toob plastilise kirurgia ning iluravi spetsialistid ühte kliinikusse
Dr Niine Nahakliinik laienes – Niine Esteetikakliinik toob plastilise kirurgia ning iluravi spetsialistid ühte kliinikusse Foto: www.esteetikakliinik.ee

Dr Niine Nahakliinik laienes – Niine Esteetikakliinik toob plastilise kirurgia ning iluravi spetsialistid ühte kliinikusse

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Eesti üks tunnustatumaid dermatoloogia ja onkoloogia praktikuid Dr Marianne Niin laiendas Niine Nahakliinikut, avades uue esteetikakliiniku, mis pakub kõrgeimatele standarditele vastavaid iluraviteenuseid.

Foto: www.esteetikakliinik.ee

«Dr Niine Nahakliiniku plastilise ja ilukirurgia osakaal on järjest kasvanud, mistõttu oleme samm-sammult suurendanud ka enda professionaalset meeskonda, kus töötaksid oma ala tipptegijad. Usume, et ühendades iluvaldkonna ja meditsiini teenuseid veelgi enam, saame pakkuda kõige kõrgematele standarditele vastavalt turvalist iluraviteenust, mida vajavad nii eestlased kui ka meie lähiriikide patsiendid,» tõi dr Marianne Niin esile esteetikakliiniku loomise vajalikkust.

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Niine Esteetikakliiniku iluteenuste valdkonnajuhi Jevgenia Makarova sõnul toetas Niine Esteetikakliiniku loomist ka tõsiasi, et Eestis on palju iluraviteenuse pakkujaid, kuid ilumeditsiini valdkonna tase pole ühtlane – samas on tegemist valdkonnaga, kus turvalisus ja professionaalsus peab olema väga kõrge.  

„Kuna patsiendid hindasid Dr Niine Nahakliinikus plastilise ja ilukirurgia osa, siis otsustasime luua eraldiseisva Niine Esteetikakliiniku, et muuta enda teenused veel kättesaadavamaks,“ lausus Makarova, lisades, et alates märtsist on lisaks Rocca al Mare kliinikule Niine Esteetikakliiniku esindus avatud ka Tallinna kesklinnas Estonia pst-l Meloni keskuses.

Uues esteetikakliinikus keskendutakse nii ilukirurgiale kui -ravile. Professionaalne väheinvasiivne plastiline kirurgia võimaldab korrigeerida nägu, rindu, kõhtu, naiste suguelundeid ja liigse rasvkoega seotud probleeme. Iluravi teenused annavad kiireid ja efektiivseid tulemusi näoilme noorendamisel.

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Lisaks traditsioonilistele iluraviteenustele pakutakse kliinikus ka uusi unikaalseid protseduure ning nende teostamismetoodikaid.

Üheks selliseks teenuseks on labioplastika ehk naiste väliste suguelundite korrektsioon. „Labioplastika on maailmas tõusev trend olnud juba viimased 10 aastat ning nõudlus intiimplastika vastu kasvab ka Eestis,“ selgitas Makarova. Tema sõnul on operatsiooni planeerimise põhjuseks ühelt poolt naiste suurem teadlikkus, kuid samas ka ohutute operatsioonimeetodite levik.  

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Samuti pakutakse kliinikus uudse teenusena pinguldavate näoniitide paigaldamist, millega pinguldatakse näo- ja kaelanahka.

„Näoniidid on innovatsioon näonoorenduses, kus näoniitide abil saab taastada näonaha vormikuse ja vähendada kortse,“ lisas Makarova. Pakutavate teenuste nimekirjast ei puudu ka üha populaarsemaks muutuv higistamisvastane ravi ning rindade suurendamisoperatsioonid.

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Niine Esteetikakliinikus on plaanis pakutavate teenuste nimekirja lähitulevikus veelgi suurendada.

„Meie jaoks on kõige olulisem, et klient saaks lahendada kõik oma ilumured meie juures, oleks rahul tulemusega ning oleks terve ja ilus,“ lisas Makarova.

Foto: www.esteetikakliinik.ee

Kliinikusse asuvad tööle Eesti plastikakirurgia ning iluravi tipptegijad: Eesti Plastika- ja Rekonstruktiivkirurgia Seltsi juhatuse liige dr Marianne Niin, plastikakirurg dr Pille Kirjanen, pea- ja kaelakirurg dr Indrek Mikomägi, dr Kai Saluvere, meditsiiniõde Marina Sats,  Iluteenuste valdkonnajuht Jevgenia Makarova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles