«I Wear* NOËP» line-up täienes

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NOËP pani Pärnu publiku endaga kaasa laulma
NOËP pani Pärnu publiku endaga kaasa laulma Foto: Madis Sinivee

Heategevusliku kontsert-projektiga „I Wear* NOËP” liitus lisaks juba varasemalt välja kuulutatud artistidele ka pop-indie koosseis Steps to Synapse. Avarii tagajärjel raskeid vigastusi saanud 17-aastase Keithy Vaske taastusravi toetamiseks loodud heategevusprojektis löövad kaasa ka elektroonilise muusika artistid I Wear* Experiment ja NOËP.

Ansambel Steps to Synapse on viieliikmeline pop-indiet viljelev koosseis Pärnust.

Nende muusikat iseloomustab kaasakiskuvad ja maagiliselt põimunud vokaalid, sügavakõlaline, gruuviv bass ja perkussioon, müstiline sümbioos akustilise- ning elektrikitarri vahel. Bänd on kolme aasta pikkuse tegevusaja jooksul andnud kontserte üle Eesti ning võitnud ka Pärnumaa noortebändide konkursi Bändomaania 2015. Selle aasta alguses andsid nad välja oma esik-EP "Desires".

Heategevuskontserdid toimuvad 24. märtsil Pärnus klubis Sugar ja 26. märtsil Tallinnas klubis Sinilind. Uksed avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta. Külastajad saavad ise valida piletihinna vastavalt sellele, kui palju soovitakse projekti panustada. Valikuid on kolm: 5€, 7€ või 10€. Toetajate soovidele vastu tulles on avatud ka arveldusarve: EE881700017003919521, Hanna Mia Terika Toomis, selgituseks "Keithy taastusravi".

28. veebruaril 2015 kell 18:24 juhtus Pärnumaal Ares ränkraske liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus üks ja sai viga seitse inimest. Ühes õnnetusse sattunud autodest viibis ka loo peategelane Keithy Vaske, kelle jaoks oli tegemist elumuutva sündmusega. Täpsemalt saate lugeda SIIT.

Foto: promo

Üritust korraldavad: Hanna Mia Terika Toomis, Kerstin Vestel, Klea Vihast, Madis Sinivee.

Projekti toetavad: Steffani Pizza, bitStop, Vitamin Well, Sugar, Sinilind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles