Uhke summa! Siim Kallase kandik läks müügiks autohinnaga (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Parim pakkumine» on põhjustanud tormijooksu Hillary Clintoni allkirjaga kandikule, Siim Kallas
«Parim pakkumine» on põhjustanud tormijooksu Hillary Clintoni allkirjaga kandikule, Siim Kallas Foto: Kanal 2

Kanal 2 heategevusliku oksjonisaate «Parim pakkumine» seekordses osas oli ihaldusväärsem ese Siim Kallase poolt annetatud Tiffany&Co kandik, millel on USA presidendiks pürgiva Hillary Clintoni allkiri. 

Kandiku lõpphinnaks kujunes 10 055 eurot, mille eest saaks juba korraliku auto!

USA presidendiks pürgiv Hillary Clinton kinkis kandiku Siim Kallasele oma 1996. aasta Eesti visiidi ajal, kui Clinton kandis veel Esimese Leedi tiitlit.

Muljetavaldava summa eest müüdi teised esemed. Ivo Linna kaks esinemispintsakut osteti 1820 euro ja rockabilli-kingad 1460 euroga. 

Näitlev juuksur Lauri Pedaja pani müüki teda truult teeninud professionaalsed juuksurikäärid, mille hinnaks kujunes 1100 eurot.

Lauljatar Getter Jaani kinkis ära autogrammiga heade mõtete tahvli ja padja, mille eest maksti 1500 eurot.

Kõik «Parima pakkumise» oksjonid osta.ee-s kannavad heategevuslikku eesmärki, sest pool summast annetatakse kuulsuste valitud ettevõtmistele. Siim Kallas ja Ivo Linna toetavad oma esemete müügiga Maarja Küla, Lauri Pedaja paneb õla alla Eesti Tõsteliidule ja Getter Jaani eelistuseks on vähiravifond «Kingitud Elu».

«Parim pakkumine» on Kanal 2 ekraanil pühapäeviti kell 19:35

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles