«Sind otsides» Urmas: vähemalt hingerahu sain tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides Urmas
Sind otsides Urmas Foto: ETV

ETV menuka sarja «Sind otsides» viimases osas said sõna inimesed, kes saate abiga oma lähedased leidnud.

Esimeses osas nähtud Urmase lugu puudutas sadu tuhandeid televaatajaid ning Urmasest sai üleöö rahvuskangelane. Eesti rahvas annetas ligi 40 000 krooni, et mees saaks poja perele Habarovskisse külla sõita.

«Ma poleks uskunud, et asi läheb niimoodi, nagu ta läks. Olen kõigile tohutult tänulik! Muidugi oleks see võinud juhtuda varem, kui noorem olin, aga vähemalt hingerahu sain tagasi,» sõnas Urmas. «Aastaid ei saanud magada, aga nüüd on uni nii et... Inimesel ei olnudki muud vaja, kui milleski selgust saada.»

Urmas tunnistas, kui alguses oli tähelepanu harjumatu, leppis ta sellega varsti: «Ajakirjanikud teevad oma tööd ja inimesed tahavad ka teada, midagi siin parata pole.» Urmase sõnul tullakse praegugi talle tänaval juurde ja patsutatakse õlale.

Eelmise aasta jõulude paiku sai Urmase kauaoodatud reis Kaug-Itta teoks ning rahast jätkus ka lastelaste jõulukingituste jaoks.

«Üldiselt võrratu oli seal. Eriti see väike tüdruk... Ma ei unusta iial ära, et kui olin lennujaamas turvast juba läbi läinud, hakkas väike tüdruk nutma: «Vanaisa, sul on nii suur kott, võta mind kaasa!» Raske oli ära tulla,» tunnistas mees.

Urmas suhtleb pojaga nii meili kui Skype'i teel ja ootab poja peret Eestisse külla. Eriti nüüd, kui ta on sõbra abiga leidnud oma kodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles