Suur galerii! «Fopaa! Pestohv!» tõi lavale parimad koomikud kõige naljakamate paladega

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. ja 17. märtsil võttis Fopaa! kokku oma kahe ja poole aasta pikkuse ajaloo ning andis Von Krahli Baaris kaks täispikka parimatest ja naljakamatest paladest koosnevat šõud. Üles astusid seitse kohalikku stand-up-koomikut. 

Kahes vaatuses toimunud spektaakli peaesinejateks olid Märt Koik, Kaarel Nõmmik, Kadri-Maria Mitt, Mattias Naan, Tigran Gevorkjan, Andrus Purde ja Heidi Toome. 

Foto: Kert Kruusakivi

Käsitletud teemade valik oli lai: alates maailma loomisest kuni naiste ja meeste võrdõiguslikkuse, eestlaste eripärade, kinnisvaratrendide ja alkoholi tarbimisharjumusteni. Kõike seda loomulikult teravalt, tabavalt ja naljakalt. 

Foto: Kert Kruusakivi

Fopaa! eestvedaja Kaarel Nõmmik: «Edendamaks kohalikku eestikeelset ständapi- ja naljaskeenet, hakkasime 2013. aasta sügisel korraldama üritusi, kus on saanud üles astuda kõik soovijad, kes on tahtnud end selles vallas proovile panna. Kaks ja pool aastat on olnud Fopaa! jaoks menukas ja tormiline ning šõud klubides Kelm ja Sinilind on alati viimseni välja müüdud. Oleme oma publikule kõige eest väga tänulikud.»

Foto: Kert Kruusakivi

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles