Video! Henrik Kalmet: ma tahaks ülimalt minna tuurile, aga mul ei ole sinna millegagi minna

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Kalmet
Henrik Kalmet Foto: Ülo Josing / ERR

Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile sarja «Kontakt» viimane jagu, kus külalisena istub pihitooli varem teisi Linnateatri näitlejaid intervjueerinud Henrik Kalmet. Ta tunnistab, et tahaks kangesti minna tuurile, kuid tal lihtsalt pole midagi, millega ringreisi ette võtta.

Ühe tegelaskuju põhjal tuuri tegemist Kalmet heaks ei kiida. «Ma arvan, et see ongi seotud natuke selle sama asjaga, et siis tuleks vaadata, mis on selle käigu eesmärk. Ta ei ole enda jaoks nii huvitav, sest siis ta põhimõtteliselt läheb selleks, et kui palju sellele tegelasele saaks publikut, kui palju ma saaksin selle tegelase pealt raha teenida. Kui sa mõtled, et see on raha teenimise eesmärgil, siis mõtled, et raha saab äkki muud moodi ka teenida,» tunnistab Kalmet.

«Võib-olla ei ole veel see aeg, kus lähed mingi tegelasega publikut lüpsma. Tahaks olla veel selles rollis, et publik ka iga kord päris täpselt ei tea, mis sa teed, et on nagu üllatav. Mitte see, et ahah, ta tuleb jälle seda oma tegelast tegema,» lisab ta.

Tuuritamise soov on noore näitleja hinges aga täiesti olemas. Kogu küsimus tiirlebki vaid selle ümber, millega tuurile minna.

«Ma olen mõelnud küll selle peale, et läheks tuurile, aga siis ma tahaks bändiga minna tuurile. Laulda ma ei oska, aga tuurile kui sellisele ma tahaks ülimalt minna. Mul ei ole lihtsalt mitte millegagi minna sinna tuurile. Ja üksi tuurile ma ei tahaks minna - see on kõige kurvem asi,» ütleb Kalmet.

«Kontakti» hooaja viimane saade on ETV ekraanil täna õhtul kell 21.40. Saadet juhib Veiko Tubin.

Vaata humoorik at lõiku tänaõhtusest saatest "Kontakt"! :) Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile sarja "Kontakt" viimane jagu, kus külalisena istub pihitooli varem teisi Linnateatri näitlejaid intervjueerinud Henrik Kalmet. Ta tunnistab, et tahaks kangesti minna tuurile, kuid tal lihtsalt pole midagi, millega ringrisi ette võtta."Ma olen mõelnud küll selle peale, et läheks tuurile, aga siis ma tahaks bändiga minna tuurile. Laulda ma ei oska, aga tuurile kui sellisele ma tahaks ülimalt minna. Mul ei ole lihtsalt mitte millegagi minna sinna tuurile. Ja üksi tuurile ma ei tahaks minna - see on kõige kurvem asi," ütleb Kalmet.

Posted by Eesti Televisioon on Friday, 18 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles