Treiler: kes on Marsil esimesed? Perekond Simpsonid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader animaseriaali «Simpsonid» uuest osast «The Marge-ian Chronicles»
Kaader animaseriaali «Simpsonid» uuest osast «The Marge-ian Chronicles» Foto: Youtube

Juba mõnda aega on maailma meedias olnud kuumaks teemaks tulevikulennud Marsile, kuid sellest ei saa üle ega ümber ka ühiskonnakriitiline animaseriaal «Simpsonid».

«Simpsonite» uus osa kannab pealkirja «The Marge-ian Chronicles», selles pääseb Lisa Simpson kosmosefirma Exploration Inc astronautide treeningule ja Marsi missioon toimub 2026. aastal, edastab foxnews.com.

Exploration Inc on vihje Hollandi mittetulundusühingule, mis soovib saata neli astronauti Marsile 2027. aastal rajamaks sinna alalise koloonia.

Homer ja Marge Simpson ei ole alguses Lisa soovist saada Marsi astronaudiks just vaimustuses. Nad panevad ta koduaresti, mille peale Lisa teatab, et nad on «kasvanud Maa külge». Selle peale lisab Homer, et ka Kuu külge.

Lõpuks hakkavad ülejäänud Simpsonid – Homer, Marge, Bart ja beebi Maggie – samuti Marsi missiooni vastu huvi tundma ja ka nemad lähevad astronautide treeningule lootuses, et Lisa siis huvi kaotab.

Kogu perekonna Marsi huvi tuleb reklaami vajavatele Exploration Inc tegelastele kasuks.

«Pere sobib meie Marsi missiooni jaoks kõige paremini, samas NASAl ei ole julgust saata kosmosesse beebit,» teatavad «Simpsonite» Marsi osa tegelased.

Uues osas on vihjeid ka 1994. aasta populaarsele osale «Deep-Space Homer», milles Homer Simpson osaleb tavakodanikuna NASA kosmoseprojektis, et tema abil ärgitada ameeriklasi kosmoseuurimise vastu huvi tundma.

Uues osas teatab Homer Exploration Inc firma esindajatele: «Eelmisel korral oleks ma peaagu kõik tapnud».

Siis küsib üks neist, et mida Homer sellest kosmoselennust õppis ja ta vastab talle omaselt, et õppis küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles