Sellel pühapäeval on võistlustules veel kõik kaheksa Klassikatähte

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Klassikatähed 2016"
"Klassikatähed 2016" Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Pühapäeval, 20. märtsil kell 18.40 ETVs algavas teises Klassikatähtede saates astuvad viimast korda publiku ette kõik kaheksa võistlejat, alates sellest korrast hakkab osalejate rivi hõrenema.

Seekord võetakse lisaks žürii ja televaatajate häältele arvesse ka kontserdivooru põhjal kogutud hääled – hääletuskeskkond Klassikaraadio kodulehel on avatud laupäeva südaööni. Samuti võetakse arvesse eelmises saates antud hääled.

“Vaatamata sellele, et möödunud pühapäevasel telefonihääletusel said Telia kliendid helistamisel veateate, said kõik kõned registreeritud ja läksid hääletamisel arvesse,” ütles “Klassikatähed 2016” produtsent Silja Kala. “Teiste operaatoritega kõik sujus ja ka nende kaudu laekunud hääled on meil olemas.”

Teise saate teema on “Unustamatu meloodia” ning žüriis jagavad sel korral hinnanguid Juhan Tralla, Triin Ruubel ja Andres Mustonen.

Finalistide galakontsert ERSO-ga Olari Eltsi dirigeerimisel toimub Estonia kontserdisaalis 20. aprillil.

Publikusse registreerumine ja lisainfo telekonkursist “Klassikatähed 2016”: www.etv.ee/klassikatahed

Osalejate tegemisi ja saadetes toimuvat jälgib saate Facebooki leht: www.facebook.com/klassikatahed

Saatesari valmib Eesti Kontserdi, Klassikaraadio ja ETV koostöös.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles