Eesti parim taipoksija Edvin Kibus annetas Lastefondile üle 500 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings võitleja Edvin Erik Kibus avas fännidele kodulehe
King of Kings võitleja Edvin Erik Kibus avas fännidele kodulehe Foto: MediaMarketing

Eesti meister taipoksis Edvin-Erik Kibus kogus heategevuslike mütside müügiga 540 eurot, mille annetas Lastefondile raskelt haigete laste abistamiseks.

Foto: MediaMarketing

Tegemist oli taipoksija isikliku algatusega, mis sai teoks koostöös spordirõivaste tootja Gametex OÜ-ga. 

Kokku müüs Kibus kampaania käigus 30 kahtpidi kantavat sportlikku mütsi, mida kaunistasid Kibuse ning Lastefondi logod. Mütside alghinnaks oli 10 eurot, millest 100% annetati Lastefondile. Võimaluse korral oli ostjatel võimalus soetada peakate ka suurema summa eest.

Edvin-Erik Kibuse sõnul pärines kampaania idee talle ema poolt tehtud üllatuskingitusest. "Üks päev kinkis ema mulle "Kibus" logoga spordimütsi. Käisin sellega paar korda trennis ja sõbrad tahtsid endale ka. Üks mõte viis teiseni ning nagu kehamaalingu puhul ühendasin mitu asja: soov teha midagi ainulaadset, pakkuda toetajatele fännikraami ning teha ühiselt üks pisike heategu," räägib ta. "Lõpptulemus oli oodatust kõvasti suurem ning usun, et annetatud summa on arvestatav. Suur tänu kõikidele fännidele ja mütsi soetajatele!"

Lastefondi arendus- ja projektijuht Anniki Inno on aktsiooni tulemuste üle meeldivalt üllatunud. "540 eurot mütside müügiga kokku saada on kahtlemata märkimisväärne. See summa on märkimisväärne ka seetõttu, et võimaldab meil näiteks kolme kuu jooksul soetada kroonilist kopsuhaigust põdevale 1-aastasele Viktoriale spetsiaalset toidusegu," sõnab ta. "Või tasuda 2,5 kuu vältel sügava puudega 18-aastase Taneli koduse füsioteraapia eest."

Edvin-Erik Kibus on Lastefondi tegemistele õla alla pannud ka varasemalt, näiteks lõi ta möödunud talvel kaasa Tudulinna asenduskodu ja valla lastele ühiselt tegutsemise päeva korraldamises. Samal talvel võistles Kibus ka King of Kings Grand Prix-etapi peamatšil ringis kehamaalinguga, mille tipus troonis Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi logo. Stuudios Pirados tehtud maalingu eesmärk oli Kibuse sõnul tõmmata ootamatus olukorras tähelepanu heategevusele ja abivajavatele lastele.

Edvin-Erik Kibus on 26-aastane Eesti taipoksija, kes on oma karjääri jooksul võitnud 71 matšist 52, kaotanud 16 ja viigistanud 3. Ta on taipoksis nii Eesti kui Baltimaade meister. Järgmisena astub Kibus üles 9. aprillil Saku Suurhallis võitlusspordiüritusel Xplosion, kus teeb kikkpoksimatši kogenud Poola poksija vastu.

Kui ka Sina sooviksid anda oma panuse raskelt haigete laste toetamisse, siis on Sul võimalik teha ülekanne Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontodele:

Swedbank IBAN EE682200221015828742

SEB IBAN EE261010220014910011

Danske IBAN EE403300334408530000

Nordea IBAN EE791700017000285384

LHV IBAN EE527700771000610813

Foto: MediaMarketing Est OÜ

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi kolme miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil http://lastefond.ee/annetajale/pusiannetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles