Video: Päikesel on «uks», mille kaudu tulnukad lendavad sisse ja välja?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Teadlased ja enamik Maal elavatest inimestest on seisukohal, et meie päikesesüsteemi täht koosneb vesinikust, magneesiumist ja teistest elementidest ning tegemist on väga kuuma kosmilise kehaga.

Ufokütid on aga hoopis teisel arvamusel, et tegemist on tulnukate baasiga, edastab Daily Mail.

Nad uurisid USA kosmoseagentuuri NASA päikese ja heliosfääri observatooriumi satelliidi fotosid ja nende sõnul on päikesel näha suurt «ust», kust emalaevad liiguvad Päikesest sisse ja välja.

Vandenõuteoreetikute teatel on Päike suure tõenäosusega seest tühi ja selles on «maailma, mis on meie Maast 1000 korda suurem». Vaid Päikese pinnakihil on näha lõõmamist ja kuumust.

Sellel seisukohal on ka kuulus ameeriklasest ufoloog ja vandenõuteoreetik Scott Waring, kes on lehekülje UFO Sightings Daily toimetaja.

Päikesel olevale «uksele» pööras esimesena tähelepanu Youtube´i kasutaja nimega The Watcher 252, kes märkas enda sõnul anomaaliat 14. märtsil, kui vaatas NASA fotosid Päikesest.

Waring jagas The Watcher 252 avastatud oma leheküljel.

«Päikesel avanes hiiglaslik uks, mille vahelt paistis heledat valgust. See valgus oli kuuma ja keeva pinnase taustal ebatavaline. Samuti oli selle juures näha lendavat objekti. Uks avanes piisavalt, et lennumasin sisse võin välja pääseks,» teatas ameeriklane.

Juba aastaid on vandenõuteoreetikud spekuleerinud, et Päike on seest tühi ja seal on mingi maavälise elu tsivilisatsioon.

Selle teooria taga on Jeffrey Wolynski, kelle arvates on Päike noorem kui planeet Maa ning kõigil noortel tähtedel, nagu seda on Päike, ei ole tuuma.

«Ufokütid on aastakümneid spekuleerinud, et meie süsteemi täht, Päike on tegelikult kunstlikult loodud. Selle pinnal on «tuli», kuid sees on maailm, mis on 1000 korda meie omast suurem. Nüüd fotol avastatu kinnitab seda teooriat,» teatas Waring.

Ufoloogide arvates on Päike tulnukate megastruktuur, mis koosneb miljarditest «päikesepaneelidest», mis peegeldavad energiat kogu universumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles