Placebo tähistab debüütalbumi juubelit kontserdiga Riias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Placebo
Ansambel Placebo Foto: promo

Briti alternatiivroki lipulaev Placebo tähistab sel aastal oma plaatina tiitli teeninud debüütalbumi 20. sünnipäeva maailmaturneega. Ainus kontsert Baltimaades leiab aset 22. oktoobril Riias.

Kontserttuuril saab kuulda vaid Placebo kõige populaarsemaid hitte, mis ei vea alt ühtki fänni. «Ütleme nii, et mängukavas on lugusid, mille kohta ma olen vandunud, et neid me kunagi enam ei mängi. See tuur on fännidele, aga ka suurepärane võimalus meile pöördumaks tagasi vana materjali juurde. Seega, kui sa soovid kuulda lugusid «Pure Morning» ja «Nancy Boy», siis see on võib-olla viimane võimalus neid meie esituses näha.» ütles Placebo ninamees Brian Molko.

Placebo loodi 1994. aastal laulja, helilooja ja multiinstrumentalisti Brian Molko ja kitarristi Stefan Olsdali poolt. Bänd on välja andnud seitse stuudioalbumit ja müünud enam kui 11 miljonit koopiat. Kõik albumid on jõudnud Briti muusikatabeli top 20 hulka ja teeninud suuri auhindu.

Placebo on kaasaja roki üks suuremaid ja omanäolisemaid kooslusi, kelle romantiline, mässumeelne ja dramaatiline muusika on edetabelite tipus püsinud 20 aastat.

 Placebo eriti rikkaliku muusika hulka kuuluvad sellised lood nagu «Pure Morning», «Nancy Boy», «Special K», «Bitter End», «Every You Every Me», «Twenty Years», «Song To Say Goodbye» ja paljud teised laulud, mis hoiavad Placebo suurepäraste hitimeistrite nimekirjas.

 Piletid on müügil alates tänasest algusega kell 11.00. Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehel. Praegu on saadaval ka spetsiaalne bussipilet suunal Tallinn-Riia-Tallinn, hinnaga 25 eurot.

Placebo - Pure Morning (Live at Gurtenfestival 2004) from PLACEBO on Vimeo.

Placebo - Special Needs (Live at Reading Festival 2004) from PLACEBO on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles