Eesti noored youtuberid selgitavad märtsis välja enda seast parima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuber HDTanel
Youtuber HDTanel Foto: ERR

Sellel nädalal (14-20 märts) toimub Euroopas ühenädalane digitaalse võimekuse tõstmise kampaania Get Online Week. Eestis toimub selle nädala raames muuhulgas ka noortele suunatud võistlus “Tark youtuber 2016.“

Eesti noorte seas on äärmiselt populaarseks saanud youtube’is videode vahendusel blogimine ehk vlogide postitamine. Võistlus “Tark youtuber 2016” pakub noortele võimalust võrrelda oma oskusi teiste huvilistega ning saada tagasisidet. Selle aastane youtuberite võistlus keskendub interneti turvalisuse teemale, et suunata noori kontrollima oma videode turvalisust. 

“Meie noore kasutavad küll päris palju internetti, kuid nad ei ole kursis kõikide ohtudega, mida internet endaga kaasa toob. Youtuberite võistluse “Tark youtuber 2016“ võimaldab noori kõnetada läbi neile olulise ja huvitava tegevuse.”  sõnab projektijuht Triin Loik.

Enamikes teistes Euroopa riikides toimuvad “Get Online Week”  raames peamiselt üritused, kus soovitakse inimesi rohkem internetti tuua. Eestis seda enam vaja ei ole. Me peame astuma järgmise sammu ja suunama inimesi internetis pakutavaid võimalusi maksimaalselt kasutama ning pöörama rohkem tähelepanu turvalisusele,” lisas Eesti Targa Töö Ühingu juht Ave Laas. 

Konkursil osalemiseks peavad kõik võistlustöö meeskonda kuuluvad liikmed end hiljemalt 20. märtsiks registreerima siin.

Vlogi pikkus võib olla kuni 2 minutit ja  vlogi võib filmida üksi, sõbra, kogu klassi või kursusega. Võistlustööde esitamise viimane tähtaeg on 31. märts 2016. Filmitud vlogid tuleb saata koos osaleja nimega aadressile gow.konkurss@gmail.com. Parimatele on välja pandud mitmed auhinnad. 

Lisainformatsioon võistluse kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles