Inglismaad raputab pissiskandaal: jalgpallurid urineerisid õlleklaasi ja tühjendasid selle üle rõduääre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallurid Samir Carruthers ja James Collins sattusid pissimisskandaali
Jalgpallurid Samir Carruthers ja James Collins sattusid pissimisskandaali Foto: Vida Press

Inglismaa esiliigasse kuuluva MK Donsi mängija Samir Carruthers ja Northampton Towni James Collins sattusid pissimisskandaali, kui nad mainekal Cheltenhami hobusefestivalil õlleklaasi urineerisid.

22-aastane Carruthers pissis eile tühja õlleklaasi, misjärel hoidis täis klaasi üle jalgtee kohal oleva rõduääre, kirjutab Daily Mail. 25-aastane Collins sai hakkama veel hullemaga ja ta viskas vedeliku rõdult alla. Tegevus ei jäänud aga märkamata fotograafil.

Jalgpallurid vabandasid täna oma käitumise pärast. Karistuseks peeti kinni nende kahe nädala palk. Tegemist on üsna kopsaka trahviga, sest Carruthers teenib umbes 2000 naela nädalas.

Carruthers väljendas kahetsust ja ütles, et vedas oma perekonda alt. «Ma ei taha, et mind tuntaks selle idioodina, kes õlleklaasi urineeris,» ütles ta.

Foto: Vida Press

Klaaside sisu said tõenäoliselt kaela need, kes vutistaaride privaatrõdu all viibisid. Politsei nimetas tegevust «jälgiks».

Samir Carruthers (mütsiga) ja James Collins kergendasid end rahvaüritusel. Fotod:
Samir Carruthers (mütsiga) ja James Collins kergendasid end rahvaüritusel. Fotod: Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles