Fotod: muutumissaate Karin näitas mehele koha kätte! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline muutumine - Karin
Minu imeline muutumine - Karin Foto: TV3

TV3 saates «Minu imeline muutumine» osalenud Karin otsustas end ilusaks lõigata ja seejärel oma õnnetu abielu lahutada.

Noor naine, kelle mees tema juurest otse sünnitusmajas jalga lasi, otsustas alustada uut elu ja seda enesekindla kaunitarina, kellel reeturlikku abikaasat polegi vaja.

Saatesse kandideerides oli Karin oma suure ja kõvera nina ning luhtunud suhte pärast depressioonis. Ometi oli tema elus ju kõik hästi alanud. Mees, kes tema välimust vähemalt näiliselt pahaks ei pannud, sai temaga neli last ja elati enam-vähem õnnelikku pereelu, kuid siis  juhtus see, mida Karin kõige vähem ootas. Mees leidis sünnitusmajast endale uue naise! 

Nüüd kuulis Karin otsesõnu, et tegelikult ta ongi eluaeg kole olnud ja saates tunnistab ta, et tema välimuse kohta on ikka väga karme kommentaare just kõige lähedasemete inimeste poolt olnud. Karin otsustas, et kui ta on oma mehe jaoks kole, siis laseb ta ennast ilusaks lõigata, näitab mehele, millest too ilma jääb ning lahutab oma abielu. 

Karini jaoks oli saade eneseväärikuse säilitamise küsimus. Ta oli oma abikaasa solvangute pärast sügavalt pettunud ja ta tahtis end tunda ilusa ja kauni naisena. 

Hambaarstid avastasid Karini lõualuust ohtliku tsüsti, mis vajas operatsiooni ja taastumist. Ootamatu terviseprobleemi tõttu jäi Karin saatest välja. Poolteist aastat hiljem kohtus saade Kariniga taas, sest alustati uue hooaja filmimist. Karini tsüstioperatsioon läks hästi ja tema analüüsid olid korras. Ta oli väga õnnelik, et taas saatesse sai.

«Kui ma koolis käisin, ei läinudki ma kohe tundi, kuna ma ootasin seal nurgas kuskil, et millal tund hakkab, sest mind mõnitati kogu aeg. Jope pissiti täis. Bussipeatuses võtsid tüdrukud mind kinni - täikontroll. Otsisid mult täisid seal rahva keskel. Vot see oli õudne. Aga nad ei leidnud mult täisid peast. See mõnitus oli jube. Ma loodan, et kui ma saan endale normaalsema nina, siis inimesed ei vaataks mind,» rääkis Karin pisarsilmil.

Foto: TV3

Karin sai järgmise muutumise: 

  • Tema katkised hambad parandati
  • Talle tehti esimeste hammaste kroonid ja muudeti igemejoont
  • Karini nina korrigeeriti operatsiooni ja süstide abil
  • Karini rindu suurendati implantaatide abil
  • Tema kõhul olev arm lõigati välja ja kõhtu pinguldati operatsiooniga
  • Tema reite sisekülgedele tehti rasvaimu

«Minu imeline muutumine» TV3 eetris kolmapäeviti kell 20.00

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles