«Katsu oma tisse»-juutuuber: kindlasti on Eesti inimestel võimalus ülemaailmse fännibaasi kogumiseks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taryn Southern
Taryn Southern Foto: Vida Press

Eestit külastanud Youtube'i superstaar Taryn Southern rääkis «Ringvaates», et kõigil, kellel inglise keel suus, on võimalus ülemaailmset publikut püüda.

Taryn ütles, et Youtube'is on oma ökosüsteem, mis lubab raha teenida, kuid see pole kindlasti lihtne.

«Ma ei soovita seda kiirelt rikastumise plaanina, mida paljud inimesed arvavad. Igakuise sissetuleku tagamiseks on vaja väga palju vaatamisi ja väga palju tellijaid,» ütles ta. «Paljud juutuuberid peavad raha teenimiseks teisi asju tegema, olgu selleks vestlusüritused või tootetutvustused. Mida rohkem töötad, seda rohkem teenid.»

Taryn usub, et ka Eestist pärit juutuuber võib maailmakuulsaks saada.

«Absoluutselt, kindlasti on Eestist pärit inimestel võimalus ülemaailmse fännibaasi kogumiseks. Praegu on suurem osa Youtube'i publikust ingliskeelne, nii et kui oled eestlane, kes räägib hästi inglise keelt, on kindlasti võimalik, et su materjal saab globaalset tähelepanu,» julgustas Taryn.

Taryn märkis, et populaarsemate juutuuberite videoid vaadatakse miljoneid, isegi kümneid miljoneid kordi, millele ei saa enamik telesaateid ligilähedalegi.

Taryni populaarseimat videot, rinnavähiennetuseks avaldatud «Touch Your Boobies (I Touch Mine)» on vaadatud üle viie ja poole miljoni korra.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles