Heidy Purga saab moeinspiratsiooni ka odavrõivaste kauplustest: alati ei pea trende järgima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa. Heidy kannab hea sõbranna, moelooja Karolin Kuusiku kimonolõikelist rüüd. «Mul oli selge nägemus, mida ma kanda soovin. Kirjeldasin seda Karolinile: arhitektuurse lõikega, minimalistlik, helge. Ta luges mu mõtteid. Eks mul oli konkreetne plaan ka sõbrale väljakutse esitada, et ta ei saaks väikese lapse kõrval loomingut unarusse jätta.»
Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa. Heidy kannab hea sõbranna, moelooja Karolin Kuusiku kimonolõikelist rüüd. «Mul oli selge nägemus, mida ma kanda soovin. Kirjeldasin seda Karolinile: arhitektuurse lõikega, minimalistlik, helge. Ta luges mu mõtteid. Eks mul oli konkreetne plaan ka sõbrale väljakutse esitada, et ta ei saaks väikese lapse kõrval loomingut unarusse jätta.» Foto: Erlend Štaub

Kaubamaja esitles selle kevade moetrende ning ühtlasi avas ka oma uue veebipoe. 

«Seitsmesed uudised» püüdsid üritusel kinni Heidy Purga, kes rääkis, mis on tema jaoks moes oluline ning kust saab ta inspiratsiooni oma stiili loomisel. 

Lisaks rääkis, et leiab endale stiilseid riideid ka odavrõivaste kauplustest.

Vaata TV3 videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles