Elu24 video! Eesti Muusika Päevad: prelüüd luudadele «Suurpuhastus» paneb luuad kõlama?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad on suurepärane aeg suurpuhastuseks, mis ei tähenda aga seda, et end tuleks nelja seina vahele lukustada ja higimullid otsa ees elamist küürida. Eesti Muusika Päevadel (EMP) võib puhtaks saada nii seest kui väljast hoopis teistmoodi.

Eesti heliloojate uudisloomingut tutvustav festival jõuab meieni 7.-16. aprillil. Käesoleva aasta festivali alapealpealkirjast “Roheline heli” inspireerituna on vaatajate ette jõudmas EMP noortefestivali mini-EMP raames omapärane teos, prelüüd luudadele “Suurpuhastus”.

9. aprillil avanebki võimalus näha Vabaduse väljakul luudasid ebatavalisel viisil käsitlemas Eesti Tantsuagentuuri Tantsukooli ja Vanalinna Hariduskolleegiumi õpilasi ning ZUGA ühendatud tantsijaid.

Kuna idee väärib tähelepanu, siis kohtusime helilooja Tatjana Kozlova-Johannese ja koreograaf Tiina Mölderiga ning uurisime, mis linlaste silme ees õieti sündima hakkab. Ühel päikesepaistelisel päeval külastasime ka proovi.

Vaata videot ja pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles