Galerii! Joogafestivali Elustiilipäev äratas südamed läbi tantsurännakute ja loengute seksuaalsuse teemadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Tallinna Kultuurikatlas toimunud talvine joogafestival, mis seekord sai hellitava nimetuse Elustiilipäev, tõi töötubadesse üle 550 huvilise ning tervislikku toitumist ning olemist propageerivale Heaolumessile tuli üle 750 inimese. Külastajad pühendasid ühe laupäevase puhkepäeva vaid iseendale ja said oma head emotsioonid ka kätte.


Mõistagi on festivalide tõmbenumbriks olnud peaesineja ja seekord oli selleks südameid äratav väemuusik Sudha, kes on üle kümne aasta pakkunud pühasid loitse, pühendusega mantraid, väelaule ja muusikat erinevatest traditsioonidest, samuti ka oma populaarsuses igihaljana tunduv Jocke Salokorpi Yogafunc koos Jagaspace akustilise live-muusikaga. 

Foto: Höije Nuuter

Naistesaali puupüsti rahvast täis toonud loengud naiselikkusest, seksuaalsusest, naudingutest ja muustki näitasid, et naised tunnevad jätkuvalt huvi nii enda kui partneri sellealase arenemise vastu. Kultuurikatlas toimusid ka tantsurännakud, joogatunnid, meditatsioon, praktilised tegutsemised, vaimsed olemised ja palju muud põnevat. Usutavasti tulid sellelt ürituselt vaid positiivsed emotsioonid, sest sedavõrd elulised asjad lihtsalt ei saa pettumust kaasa tuua.

Foto: Höije Nuuter

Suvine joogafestival toimub 23.-24. juulini Haapsalu Piiskopilinnuses, peaesinejaks on Ananda Das Indiast ja sellelegi üritusele on juba praegu võimalik piletid soetada. Piletid on müügil Piletilevis. 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles