TMW ja Red Bull Music Academy toovad Eestisse futuristliku muusika eestvedaja Joe Kay

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amp Fiddler esines jazz-klubis Clazz. Sander Mölder keskel
Amp Fiddler esines jazz-klubis Clazz. Sander Mölder keskel Foto: Clazz

Reedel, 1. aprillil, toimub F-Hoones TMW raames Red Bull Music Academy pidu, mille peaesinejaks on uue muusika platvormi Soulselection juht, Apple Music Beats1 kanali saatejuht DJ Joe Kay.

Foto: Red Bull

Lisaks DJ Joe Kayle (pildil) astuvad lavale Soome underground-muusik Stiletti-Ana, Leedust pärit urban muusika esindaja Fingalick ning kodumaised muusikatähed Smthing Smthing, Sander Mölder ja Dave Storm.

Ameerikast siia reisiv Joe Kay on Soulectioni juht ja üks asutajatest. Lisaks plaadileibeli A&R kohustuste eest vastutamisele, juhib ta ka iganädalast Soulection Radio saadet Apple Music Beats1 kanalil, mida kuulatakse rohkem kui sajas erinevas riigis ning on ka rahvusvaheliselt aktiivne DJ.

Joe alustas oma vanaema keldris "Illvibes" nimelise podcastiga, mis kasvas orgaaniliselt aastaga nii, et teda kuulas üle 20 tuhande inimese üle maailma.

Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. 2016. toimub akadeemia Montrealis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles