Heimar Lenk: mehed, pange reede õhtul šampanjapudel lauale ja oodake, mis naine ütleb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 peatoimetaja Anu Saagim`i kohtumine Tallinna linnapea Edgar Savisaar`ega detsembris 2014. Kohal oli ka veteranpoliitik Heimar Lenk.
Elu24 peatoimetaja Anu Saagim`i kohtumine Tallinna linnapea Edgar Savisaar`ega detsembris 2014. Kohal oli ka veteranpoliitik Heimar Lenk. Foto: Tiit Mõtus

Riigikogu pikaajaline liige Heimar Lenk pajatab värskes Naistelehes, millised on need elutõed, mida ta on aastakümnete jooksul teada saanud.

Foto: Reporter.ee

Üks Heimari elutõdedest on näiteks: «Kiida naist, siis saad sooja kodu.»

Heimar: Seda olen õppinud oma ema käest. Tema oskas isale meelde tuletada, et naine vajab kiitust. Kahju, et tänapäeva kiires rütmis võib tänusõnafe jagamine meelest minna. Mehed, pange reede õhtul šampanjapudel lauale ja oodake, mis naine ütleb ja vaadake, mis edasi juhtub. Siis lähete kindlasti esmaspäeva hommikul lauldes tööle kui uuestisündinu.

Foto: Liis Treimann / Postimees

Teine Heimari tarkus kõlab: «Tõuse vara, siis saad pika päeva.»

Heimar: Kui enne kukke üles saad, siis jõuad palju rohkem ära teha! Eriti meeldib mulle, kui olen enne tööd pesumajast või turult jõudnud läbi hüpata. Värske redis näpus, on ikka vahva kollegide ette astuda. Kui nii reipalt alustada, avastad, et lõunaks saab kõik kiired tegemised tehtud ja võid seejärel ka mõne oma lemmiktegevuse juurde asuda. See omakorda aga tähendab, et pean õhtul vara magama minema.

Heimar Lengi ülejäänud elu õppetundide kohta saad lugeda värskest Naistelehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles