Instagram sai uue kuuma valitsejanna 69.4 miljoni fänniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singers Selena Gomez and Taylor Swift arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok      TPX IMAGES OF THE DAY
Singers Selena Gomez and Taylor Swift arrive at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok TPX IMAGES OF THE DAY Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Popstaar Selena Gomez on nüüd kõige rohkem jälgitud inimene Instagramis 69.4 miljoni fänniga.

Hitimeister Selena Gomez ületas jälgijate rohkusega oma parima sõbranna Taylor Swifti, kes troonis Instagrami edetabelit enne teda, olles kogunud 69.4 miljonit fänni.

Taylor Swift on tihedalt Selena kannul 69.2 miljoni fänniga, kui tõsielustaar Kim Kardashian West on kolmas, 63.6 miljoni jälgijaga.

Kahe lauljanna vahel ei ole sellest hoolimata mingisugust rivaalitsemist - Selena on avaldanud, et ta teeks meeleldi Tayloriga ka koostööd.

«Võimalus on alati olemas olnud ja ma arvan, et ta on üks andekamaid laulukirjutajaid, keda ma olen kohanud. Ma ei tea, ma tahaks küll seda hetke, aga eks näis,» vahendab brüneti kaunitari sõnu Female First.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles