Pilk peale! Mootorimürin ja ilusad inimesed: Artjom Savitski uus muusikavideo tõstab pöördeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Natalie Pastakeda

Artjom Savitskil on koostöös produktsioonifirmaga Vita Pictura valminud oma viimase singli «Vajuta gaasi veel» visuaalne versioon ehk muusikavideo, millele on lisaks ilusale sõndaseadele ja kaasahaaravale meloodiale lisandunud ka mootorimürin ja suur kamp ilusaid noori trikitavaid inimesi. 

Videos pakub kõrvadele ja silmadele uudsust nii Artjomi ja tema bändi muusikaline tegutsemine kui ka taustategevus, mis oma ekstreemsuses võib mõneks hetkeks vapustava singli meeltesse jõudmist isegi pidurdada. 

Foto: Natalie Pastakeda

Artjomi enda sõnul on loosse kätketud positiivne emotsioon, mille märksõnadeks on suvi, vesi ja tüdruksõber ehk siis lugu sündis ühel tema imelisel suvel. «Sõnum «Vajuta gaasi veel» on nagu sõnumi «Valin ise oma tee» jätk, mis ütleb, et peaks leidma oma suuna, mitte pidurdama ja seiskuma, vaid liikuma edasi, kuni tulevad positiivses võtmes tulemused,» räägib artist ja video selle sõnumi ka edasi annab, jättes loo lõppedes tunde, et tahaks aina gaasi juurde vajutada, ning ka küsimuse: «Kuhu jäi kihutav Artjom?»

Igal juhul Artjom Savitski uus video on kohal. Ta loodab, et muusikadetsibelle valla päästes lasete te singli oma südamesse ja saadate edetabelitesse, ning vajutate ka ise gaasipedaali põhja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles