«I Wear* NOËP» toob lavale Eesti elektroonilise muusika tähed

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusettevõtete uusaasta vastuvõtt Kumus. Andres Kõpper ehk NOËP
Majandusettevõtete uusaasta vastuvõtt Kumus. Andres Kõpper ehk NOËP Foto: Erlend Štaub

Heategevusprojekt „I Wear* NOËP” kutsub osa saama muusikaelamusest, mida pakuvad I Wear* Experiment ja NOËP ning samal ajal head tegema. Kontsert-projekt on loodud selleks, et aidata 2015. aasta veebruaris raskesse liiklusõnnetusse sattunud Keithyt. Kahe kontsertiga, 24. märtsil Pärnus klubis Sugar ja 26. märtsil Tallinnas klubis Sinilind, koguvad Keithy klassikaaslased raha kalliks ja pikaks taastusraviks välismaal.

Muusikalise poole eest vastutavad Eesti Laulu finalist I Wear* Experiment ja elektroonilist popi viljelev Andres Kõpper ehk NOËP. Uksed avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta. Külastajad saavad ise valida piletihinna vastavalt sellele, kui palju soovitakse projekti panustada. Valikuid on kolm: 5€, 7€ või 10€. Lisaks kontserdile on võimalik teha annetus: EE881700017003919521, Hanna Mia Terika Toomis, selgituseks "Keithy taastusravi".

„Keithy on läbinud raske teekonna ja tema paranemine on olnud ime, kuid nüüd oleks vaja veel väikest tõuget, et see teekond saaks jätkuda. Saades teada, kui kulukas on taastusravi, tuli idee aidata ja kaasata ka üldsust. Eesmärgiks on koguda vähemalt 4000€,” selgitas peakorraldaja Hanna Mia Terika Toomis.

Foto: promo

28. veebruaril 2015 kell 18:24 juhtus Pärnumaal Ares ränkraske liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus üks ja sai viga seitse inimest. Ühes õnnetusse sattunud autodest viibis ka loo peategelane Keithy, kelle jaoks oli tegemist elumuutva sündmusega. Täpsemalt saate vaadata SIIT.

Üritust korraldavad: Hanna Mia Terika Toomis, Kerstin Vestel, Klea Vihast, Madis Sinivee.

Projekti toetavad: 311.ee, bitStop, Vitamin Well, Sugar, Sinilind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles