Sarah Jessica Parker rääkis suu puhtaks: 10 saladust, mida sa ei teadnud «Seksi ja linna» kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis Foto: SCANPIX

Hittsarja «Seks ja linn» lõppemisest on möödas tosin aastat, kuid paljud olulised küsimused on siiani vastuseta.

Ajakiri Elle vestles Carrie Bradshaw'd kehastanud Sarah Jessica Parkeriga ja nii mõnedki asjad said selgemaks.

1. Kokteilid olid võltsid. Me kõik arvasime, et osatäitjad mõnulesid võtetel ja nautlesid cosmopolitane limpsides, kuid see polnud nii. «Cosmopolitanid tehti kas toiduvärvidega värvitud veest või lahjendatud jõhvikamahlast. Šampanja oli tegelikult ingverijook ja punane vein kõigest viinamarjamahl,» seletas Sarah Jessica Parker.

2. Nad tõesti sõid neid sööke. Kui Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda hilise hommikueine kõrval kuttidest lobisesid, oli raske pilku pöörata kõigelt sellelt, mis nende laual laiutas. «Ma sõin alati seda toitu. Mulle ei meeldi, kui toit seisab näitleja ees ja seda ei sööda. See oleks tobe. Mina ja Cynthia Nixon (Miranda) sõime kõike ja meil oli kama, et see oli mõnikord ära jahtunud. Me ei söönud peeneid toite, vaid seda, mida oli võimalik kiiresti teha. Kaaviari me ei tellinud.»

3. Big ja Carrie ei pidanud kokku jääma. Sarja looja Darren Star avalikustas hiljuti: «Minu arvates reetis see sari oma olemuse - selle, et abielu ei tee naisi lõppkokkuvõttes õnnelikuks. Mitte, et see võimalik ei oleks. Algselt pidi see sari eirama tavapäraseid romantilise komöödia süžeesid ja sellepärast see naistele meeldiski. Lõpuks muutus see tavaliseks romantiliseks komöödiaks.»

4. Sarah Jessica Parkeri lepingus oli «alastuse» klausel. Võibolla märkasite, et Carrie oli ainuke, kes voodis alati rinnahoidjat kandis? See oli sellepärast, et Parker lasi lepingusse kirja panna, et ta ei võta end ekraanil paljaks. «Mulle tekitasid ebamugavust alastistseenid, stseenid seksmänguasjadega ja vulgaarne kõnepruuk - niisiis ma ei teinud neid. Minu tegelaskuju Carrie suudles paljusid mehi, kuid kaugemale ta ei läinud.»

5. Cynthia Nixon on tegelikult blondiin. Cynthia värvis Miranda kehastamiseks juuksed punaseks, sest selline oli tegelaskuju raamatutes. Pärast sarja tundis ta suurt kergendust, et sai loomuliku juuksetooni juurde naasta. Carrie pidi seevastu olema brünett, kuid produtsendid muutsid 24 tundi enne pilootosa filmimist meelt.

6. Sarah Jessica Parker sai riided endale. Näitlejanna sai pärast sarja lõppemist endale «Seksi ja linna» 70 protsenti garderoobist. «Ma hoidsin endale kõik, mis ei tulnud otse disainerilt või polnud renditud. Jah, mul on need arhiivis. Mul on sõna otsese mõttes kõik riided!» 

7. Sarah Jessica Parker kandis 18 tundi päevas kõrgeid kontsi. Carrie jumaldas kingi. Ta ütles kord: «Olen kingadele kulutanud 40 000 dollarit ja mul pole kohta, kus elada? Minust saab sõna otseses mõttes vana naine, kes elas oma kingades.» Selle tulemusena pidi Sarah Jessica filmimise ajal kandma kuni 18 tundi päevas ülikõrgeid kontsi. See pidi alles valus olema!

8. Carrie balletiseelik maksis vaid viis dollarit. Sarja algustiitritest tuntud roosa seelik ootas oma tähetundi allahinnatud asjade korvis.

9. Mäletate Pete'i? Ta kartis Aidanit. Esimene koer, kes pidi mängima Aidani koera Pete'i, kartis paaniliselt näitleja John Corbetti. Seetõttu koer vallandati ja palgati uus.

10. Matthew McConaughey rolli pidi algselt mängima Alec Baldwin. Episood «Escape From New York» oleks võinud olla hoopis teistsugune! McConaughey roll kirjutati Baldwinile mõeldes, kuid näitleja ütles sellest ära. Produtsendid pakkusid seda seejärel George Clooneyle, kellel polnud võimalik seda teha, ning siis keeldus sellest Warren Beatty. Õnneks oli Matthew nõus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles