«Eesti halvim autojuht» alustas kahe raske ülesandega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti halvim autojuht» avasaade
«Eesti halvim autojuht» avasaade Foto: TV3

TV3 saate «Eesti halvim autojuht» avaosas pidid osalised läbima kaks rasket ülesannet.

Esimeses saates  pandi alustuseks proovile osaliste reageerimiskiirus. Lugu oli lihtne. Auto kiirendati asulakiiruseni ning punase märgutule süttides pidi pidurdama. Kes pidama ei saanud, sõitis läbi seina.

Lahendusviise sellele lihtsale ülesandele oli seinast seina. Kes hiilis läbi raja, kes ajas segamini pedaalid, kellel läksid kaasreisija õpetuste peale juhtmed kokku, kes rihtis ära auto esiosa.

Teine ülesanne oli hea näide talvistest Eesti teeoludest. Lumetorm, vastutulevate autode pimestavad tuled, libedus. Aga nagu liikluseski on suurimaks ohuks ikkagi juhid ise. Kes lasi roolilt lahti käed, kes lasi hüppesse auto ning pidi tänama õnne, et ise terveks ja hinge jäi.

Saate lõpus oli kohtunikel võimalus enim õppinud ekipaaž liiklusele ohutuks tunnistada ning keegi koju saata. Avasaatest kedagi koju ei saadetud.

Kuidas meeldis uus saade sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles