«Kodutunne» ulatab abikäe viielapselisele perekonnale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Kuidas toetada perekonda, kus sirgub viis last, kuid isa on ratastoolis? Täna kell 20:30 suundub Kanal 2 «Kodutunne» appi suurperele, kelle tublidust on märganud isegi president.

Tänane «Kodutunne» toob ekraanile liigutava loo ühtehoidmisest, pere väärtustamisest ja kogukonna toest. Kilingi-Nõmmes elavad Janne ja Riho, kes on oma viie lapse kasvatamisega nii hästi toime tulnud, et neid kutsuti selle eest isegi presidendi vastuvõtule. Poolteist aastat tagasi tabas pereisa aga traagiline õnnetus. Päeval, kui Korede pere viis last läksid kooli, ei teadnud neist keegi, et samal päeval tehti nende isale Soomes 24 tunni jooksul lausa kaks südameoperatsiooni. 

Ehitusmeistrina töötanud Riho kukkus augusti viimasel päeval kokku ja viidi haiglasse.

Oma kodu nägi Riho taas alles aastavahetuse paiku. Selleks ajaks oli ta mitu korda hauaäärelt tagasi tulnud. Kuigi arstid on soovitanud Rihol leppida sellega, et ta enam kunagi käima ei hakka, usuvad Janne ja Riho kindlalt, et varsti seisab pereisa jälle oma jalal.

Sooviga pakkuda perele sel keerulisel ajal vajalikku tuge suundus «Kodutunne» Pärnumaale. Väljakutse oli suur, sest Riho vajadustele vastava pesuruumi ehitamine osutus väga töömahukaks protsessiks. Oma abikäe ulatas saatetiimile aga kohalik kogukond. Nii saigi vannitoaehitus suuresti teoks tänu Kilingi-Nõmme kohalike meeste vabatahtlikule abile, kes tegid ära palju vajalikke eeltöid.

«Kodutunne» on Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast «Kööki».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles