Galerii: Hollywood Undead esines Rock Cafe's täismajale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval esines Rock Cafe's Ameerika rap-core'i bänd Hollywood Undead.

Foto: Tanel Tero

Kõik selle Hollywood Undead kuus liiget esinevad pseudonüümide all, nende kehad on kaetud tätoveeringutega ja näod hoki väravavalvuri näokaitset meenutavate maskidega. Juba nende esikalbumit «Swan Songs» (2008) osteti plaatinanormi jagu ning praeguseks on nad müünud USAs üle kahe miljoni plaadi ning kogu maailmas üle kolme miljoni helikandja.

Hollywood Undead alustas kahe semu J-Dog’i ja Tha Producer’i projektina 2005. aastal lugudega pummeldamisest, seksist ja sel ajal nii siin- kui sealpool Suurt Lompi tänavapildis tooni andvaist emo-kid’idest. Ajapikku paisuti kuueliikmeliseks löökrühmaks, mille praegusesse rivistusse kuuluvad lisaks asutajaliikmele J-Dog'ile Charlie Scene, Da Kurlzz, Danny, Funny Man ja Johnny 3 Tears. «The Gang», nagu nad end nimetasid, võlgnes suure osa oma edust toonasele sotsiaalvõrgustike valitsejale MySpace’ile, ent nende debüütalbum «Swan Songs» (2008) ilmus juba A&M/Octone Records leibli alt.

Aasta hiljem üllitas sama plaadimärk bändi B-pooltest, kontsertsalvestustest ja coveritest koosneva kogumiku «Desperate Measures». Pärast kontserte koos Avenged Sevenfold’iga ilmus 2011. aastal HU teine album «American Tragedy», mis lendas Billboardi top 200 tabelis top5 sekka. Järgnesid albumi remiksversioon «American Tragedy Redux», millel oma puute HU lugudele annavad teiste seas Andrew W.K., Borgore ja KMFDM. Kolmas stuudioalbum «Notes from the Underground» nägi ilmavalgust 2013. aastal ning kujunes bändi suurimaks hitiks - teine positsioon Billboardi TOP 200 tabelis ja esikoht Kanada albumitabelis. Bändi kauaoodatud neljas stuudioalbum «Day of the Dead» ilmus 2015 märtsis Interscope Recordsi alt, seekord juba uue ajastu sotsiaalvõrgustike Facebooki, Instagrami ja Twitteri jagamiste, täägimiste ja säutsude saatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles