Uskumatu, aga isegi «Aktuaalsel kaameral» läheb mõnikord sassi! Vaata eetriapse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR

ETV kõige pikaealisem uudistesaade «Aktuaalne kaamera» tähistas sel nädalal oma 60. sünnipäeva.

Kui «Aktuaalne kaamera» on reeglina tõsine uudistesaade, siis sünnipäeva puhul näidati ka oskust iseenda üle naerda - kui ollakse otse-eetris, siis mõnikord juhtub igasugu ootamatusi, mis on tihti päris koomilised, seisab Eesti Televisiooni Facebooki lehel.

Vaata videot!

Vaata "Aktuaalse kaamera" koomilisi eetriapse! :)Eile tähistas ETV pikaajaliseim uudistesaade "Aktuaalne kaamera" oma 60. sünnipäeva. Kui AK on reeglina tõsine uudistesaade, siis sünnipäeva puhul näidati ka oskust iseenda üle naerda - AK on otse-eetris ja kui ollakse otse-eetris, siis mõnikord juhtub igasugu ootamatusi, mis on tihti päris koomilised :D"Aktuaalse kaamera" kuuekümnendat sünnipäeva kajastavad uudislood, videointervjuud, http://menu.err.ee otseblogi, mahukad galeriid, uudistesaate retrolõigud läbi kümnendite ja palju muud huvitavad leiad kõik ühest kohast: goo.gl/nU8FrJ ;)

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, March 12, 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles