Dagmar Oja ja Kaire Vilgats: keegi ei taha taustalauljaks hakata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann, Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Silver Laas
Jüri Pootsmann, Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Silver Laas Foto: Erlend Štaub

Taustalauljad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja tõid välja, et kuna nad on sedavõrd palju koos laulnud, siis on nende hääled nii sarnaseks muutunud, et kohati ei oska nad isegi enam vahet teha.

Anu Välba ütles saates «Hommik Anuga», et kui Jüri Pootsmann Eesti Laulu võitis, siis oli ta üllatunud, et lisaks Jürile tulid lavale kummarduma ka Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, vahendab Menu.

«Taustalauljad annavad natukene värvi ja saab pisut sellist kino enda peast tekitada,» selgitasid nad, miks taustalaulmine oluline tegevus on. «Me ei teegi seda selle pärast, et inimesed meid näeksid, vaid ikka kuulmise jaoks - laulmine on ju ikka kõrva jaoks.» 

Nad küll tõdesid, et võiks ju mõelda, et neid võiks kuidagi tunnustada, aga taustalaulmine on lihtsalt see, et sulle meeldib väga laulda: «Ega pillimehi ka iga kord ei ole näha, aga neile meeldib mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles