Video! Evelin Ilves müüs Buduaari turul oma esindusrõivaid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poleemiline kostüüm: (vasakult) naaritsakasukas Rootsi kuninganna Silvia, Eesti vilti propageeriv Evelin Ilves Eve Tiidolepa komplektis, president Toomas Hendrik Ilves ja kuningas Carl XVI Gustaf.
Poleemiline kostüüm: (vasakult) naaritsakasukas Rootsi kuninganna Silvia, Eesti vilti propageeriv Evelin Ilves Eve Tiidolepa komplektis, president Toomas Hendrik Ilves ja kuningas Carl XVI Gustaf. Foto: SCANPIX

Hoogne sagimine, sajad müüjad, koertešõu ja üllatused meelitasid pealinna rahva täna Saku Suurhalli Buduaari taaskasutusturule.

Erilist elevust tekitasid aga staarmüüjad, kes olid turul juba mitmendat korda

Laulja Grete Paia kaup sulas lettidelt nagu jäätis päikese käes. Grete müüs nii vaid ühe korra kantud rõivaid, kui ka kappi seisma jäänud riideesemeid.

Laulja Grete Pabbo ja jalgpallikohtunik Anni Rahula müüsid nii vanu teksapükse, kui ka CD plaate.

Eks presidendiproua Evelin Ilves ja modellimamma Beatrice kauplesid indiaanlaste käsitööehete, eriliste lugudega rõivaste ja isegi raamatutega.

Evelin oli müüki pannud ka Singapurist ostetud kleidid ning ka riigivisiitidel kantud kostüümid

Evelin: Olen siin turul esimest korda ja ime, et üldse julgesin tulla nii suurde kohta. Aga sõpradega oleme varem omavahel küll riideid müünud.

Beatrice: See on väga hea, kui asjad ringlevad. MIna ostsin täna näiteks Evelini vana täpilise mantli.

Evelin: Minu sellised hullud asjad sobivad tohutult hästi Beatric`ile

Meeste lippu hoidis aga turul üleval staažikas raadiohääl Allan Roosileht.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles