Vaata: Leonardo DiCaprio rõõmus lapsepõlve foto tekitab inimestes ebamugavust (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Best Actor winner Leonardo DiCaprio carries his Oscar in the photo room backstage at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016.   REUTERS/Mike Blake
Best Actor winner Leonardo DiCaprio carries his Oscar in the photo room backstage at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016. REUTERS/Mike Blake Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Kuulus näitleja Leonardo DiCaprio oli imearmas väike poisiklutt, aga tema lapsepõlvefotod on vastuolulisemad kui võiks arvata.

Populaarne Facebooki leht «History in Pictures» jagas hiljuti Oscari võitnud staarist koos vanemate George DiCaprio ja Irmelin Indenbirkeniga tehtud fotot aastatest 1970. Rõõmus pilt on aga internetis kära tekitanud.

Vahva kaader kujutab pisikest blondi Leod triibulises särgis, istumas sarnase välimusega ema õlal. Selle asemel, et keskenduda pildil olevale ülevoolavale rõõmule, pööravad paljud tähelepanu ta ema raseerimata kaelnaalustele.

Kommenteerijad ründavad naise hügieeni ning nimetavad kaelnaaluseid karvu rõvedaks ja vastikuks. Imelikul kombel unustavad inimesed, et naisel on õigus ise otsustada, kas ta raseerib end või mitte. Seda on juba tõestanud teiste seas ka popstaar Miley Cyrus.

Mida arvad Sina, hea lugeja?

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Posted by History In Pictures on Tuesday, 1 March 2016
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles