Täna algava moefestivali staar on lauljatar Getter Jaani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Meisi Volt

Täna ja homme toimub Viru Keskuse aatriumis moesõprade poolt kauaoodatud  FIBIT, mis seekord toob tagasi live-moeetendused. Vaatajani jõuab rekordarvuna lausa seitse eriilmelist etendust, Eesti armastatud disainerite värskest loomingust maailmamoe trendideni.  Ürituse täheks on Tiina by Tiina Talumees ja rõivabrändi August showd ning Viru Keskusesse äsja müügile saabunud kevadhooaja parimatest paladest komplekteeritud etendused. Modellina astub üles armastatud lauljatar Getter Jaani!

Kahel päeval vältava moepeo raames näeb andekate stilistide nägemust kevade parimatest paladest Viru Keskuse kõigist moepoodidest, Kaubamajast, ABC Kinga kauplusest ja brändidelt Marc O’Polo ning Denim Dream.

Viru Keskuse poodide moeparemikku koondavalt etenduselt «Kevadtuultest suvesoojani» leiab stilistide Johanna Eenma ja Marion Laeva mitmekülgseid stiile koondava ja rikkalikult inspiratsiooni pakkuva valiku.

Johanna Eenma
Johanna Eenma Foto: promo

ABC Kinga erietenduse stilistika koostab andekas jalatsidisainer Kärt Põldmann. Marc O’Polo etenduse stiliseerib moeõppejõud ja stilist Kadri Veisner, Denim Dreamile kollektsiooni disaininud Svetlana Puzorjova loomingu aitab lavale tuua Maarja Siim ning Kaubamaja kevadmoe etenduse on komplekteerinud stilist Liis Plato.

Denim Dream, foto:
Denim Dream, foto: Foto: Meisi Volt

Eksklusiivselt laupäeval näeme kodumaise trendika rõivabrändi August kauaoodatud kollektsiooni Lookbook 3 ning Eesti ühe armastatuima moelooja Tiina Talumehe rõivabrändi Tiina by Tiina värsket kevadsuvist kollektsiooni, mis toob meieni trendikad 70-ndatest inspireeritud lilleornamendid.

Foto: Liis Treimann

Ajakava 11. märts

17.00 Viru Keskuse moeparemik etenduses „Kevadtuultest suvesoojani“, stilistid Marion Laev ja    Johanna Eenma

17.45 Kaubamaja kevadmood, stilist Liis Plato

18.15 Denim Dream, stilist Maarja Siim

18.45 Marc O’Polo, stilist Kadri Veisner

19.15 ABC King, stilist Kärt Põldmann

Ajakava 12. märts

12.00 „Kevadtuultest suvesoojani“

12.45 Kaubamaja kevadmood

13.15 Denim Dream

13.45 Marc O’Polo

14.15 ABC King

14.45 Tiina by Tiina

15.15 August

16.00 „Kevadtuultest suvesoojani“

16.45 Kaubamaja kevadmood

17.15 Denim Dream

17.45 Marc O’Polo

18.15 ABC King

August
August Foto: promo

FIBITi moeetendused on kõigile huvilistele nautimiseks tasuta, samuti on moepublikule avatud turvaline tasuta garderoob mugavaks riiete hoidmiseks. FIBITI ametlik soengupartner on PR Juuksurisalong. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles