Anu ja Triinu Taul tegid vastavatud Kristallitoas esimese ühislaulmise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25 veebruaril tegid Kristallitoas esimese ühislaulmise  Anu ja Triinu Taul. Kahe õe jumalikud inglihääled, pillide ülemhelid ja kristallide kõrgvibratsioon lõid koosluse, mis viisid kuulajad taevasse. Õdede laulmise tegi eriliseks nende ülioskuslik erinevate rahvapillide kasutamine.

Foto: allevents.com

Kõlasid kannel, torupill, parmupill, pikk vile (ülemhelide vile), helikausid, kuljused, kitarr, hung trumm,  Koshi kellad jpm. See oli sedasorti kontsert, kus on võimalik privaatse seltskonnaga lambanahkadel pikutada pehmete patjade ja pleedidega ning unelevas olekus pillihelisid  ja lauluhääli  nautida.

Jaanuaris avati Tulika tänaval Kristallitempel, mis on külluslikult ja  ja luksuslikult sisustatud

Kristallituba on avatud kõigile. Seal saab ennast väsimusest, stressist ja pikalt vindunud haigustest turgutamas käia. Pool tonni kristalle, meresoola, teemantpuru ja erinevaid kvartse näitavad tulemusi juba mõne seansi pärast. Kristallituba on nagu muinasjutt ja on enda juurde kutsunud paljusid põnevate sündmuste  korraldajaid  ja inglihäältega laulikuid.

Foto: Mihkel Maripuu

Juba 23. märtsil laulab India mantraid kitarri saatel Airi Vipulkumar Kansar. See saab olema väga eriline laulmine, sest Airi armastab Indiat, teab sellest väga palju rääkida ja laulab mantraid hingestatult, samas just talle omapärase jõulise häälega.

Kristallitemplit on väisamas veel mitmed kuulsad laulikud, kes annavad tavapärasest erilisemaid ja privaatsemaid kontserte. Kava saab jälgida kodulehelt www.taevasjamaa.ee

Anu ja Triinu Tauli järgmine laulurännak Kristallitemplis on 16. märtsil kell 18.00

Õdede ühisesinemine on improvisatsiooniline, vastavalt publiku meeleoludele. Igal rännakul on kasutuses erinevad muusika– ja heliinstrumendid.  Kahe õe jumalikud inglihääled, pillide ülemhelid ja kristallide kõrgvibratsioon loovad koosluse mis viivad meid meeliülendavale rännakule.

Anu ja Triinu Taul on Mulgimaalt pärit õed, kes kirjutavad ja laulavad omi laule, esitavad rahvalaule, mängivad erinevaid rahvapille ja peale koos laulmise tegutsevad erinevates muusikaprojektides.

Nende muusika ja laulud sünnivad loodusest, armastusest, inimeste olemusest ja millestki, mida me tavameeltega ei taju. Tutvu nende elu ja loominguga siin: www.anutaul.com ja www.triinutaul.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles