Ei või olla! Kivisaar ja Märks jälle sõbrad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim raadiosaade - SKY PLUS hommikuprogramm - RAIN KELK, RAUNO MÄRKS ja ALARI KIVISAAR
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim raadiosaade - SKY PLUS hommikuprogramm - RAIN KELK, RAUNO MÄRKS ja ALARI KIVISAAR Foto: Peeter Langovits

Aastal 2014 märtsis läksid Sky Plusi hommikuste äratajate Alari Kivisaare (50) ja Rauno Märksi (40) teed suure pauguga lahku. Märksi arvates oli ta lahkuma sunnitud just tänu Kivisaarele.

Kaassaatejuht tõepoolest kolleegi kaitseks välja ei astunud ja nentis külmalt. «Ta ütles, et juhtkond küsis, mida ta sellest otsusest arvab, aga ta ütles, et tal on ükskõik ja tema juhtkonna otsuste vahele ei tule,» kommenteeris Märks toona.

Nüüd saab aga Raunost taas Kivisaare kolleeg. Märks asub juhtima samuti Sky Mediale kuuluva Retro FMi hommikuprogrammi, mille stuudio asub kohe Sky Plusi oma kõrval.

Kroonika andmetel on kaks kanget tänaseks ka ära leppinud, et kõrvuti stuudiotes töötades ikka kõik sujuks ja rahu majas oleks.

«Oleme oma erimeelsused tänaseks lahendanud ja mulle tundub, et me nüüd mõistame teineteist. Loomulikult tunnistan enda puhul ülereageerimist, aga kes seda ei teeks, kui sul tõmmatakse toiduahela voolik huultelt,» selgitas Märks.

Kivisaar teemat kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles