Äge! Legendaarne Rauno Märks taas raadiolainel! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thai Rose Spa tähistas 5.sünnipäeva, Rauno Märks
Thai Rose Spa tähistas 5.sünnipäeva, Rauno Märks Foto: Martin Dremljuga

Raadiojaam Retro FM alustab 21. märtsist hommikuprogrammiga «Ärkamisaeg», mida hakkab juhtima Eesti üks kogenumaid raadiohääli Rauno Märks.

Foto: Viktor Burkivski

Särgimeister Märksi sõnul on tal hea meel olla tagasi Sky Media raadiogrupis ning alustada seekord täiesti uut ettevõtmist.

«Erinevalt enamikest konkurentidest paneme selles programmis väga suure rõhu muusikale,» kirjeldas Märks. «Ainult väga tuntud 80ndate ja 90ndate lood, rõõmsad vahepalad ja palju vahetut suhtlust kuulajatega.»

Hommikuprogramm nimega «Ärkamisaeg» on eetris igal tööpäeval kell 6-10, suvel 7-11. Lisaks Rauno Märksile äratavad kuulajaid uudistetoimetajad Anu Jürisson ja Karin Aule ning erinevate valdkondade külaliseksperdid. «Näiteks aitab legendaarne Olav Osolin tuhnida ajaloolistes muusikasündmustes,» ütles Märks.

Retro FM programmijuhi Priit Vare sõnul on hommikuprogrammi eetrisse jõudmine loogiline jätk jaama arengus. «Kolme aasta eest tulime selle kaubamärgiga turule ning võitsime kiirelt just raadiost muusikat ihkavate kuulajate südamed,» nentis ta. «Nüüd on aeg pakkuda neile ka väärilist hommikusaadet.»

Retro FMi turuletulek pälvis ka Eesti aasta turundusteo tiitli. Alates lansseerimisest on jaama kuulajaskond jõudsalt kasvanud, ulatudes viimase TNS Emori uuringu kohaselt 156 tuhande kuulajani nädalas.

Retro FM on ainuke raadiojaam Eestis, mis pühendub üksnes vanema muusika mängimisele. Peamiselt kõlavad kaheksa- ja üheksakümnendate suurimad hittlood.

Foto: Sky Plus

Rauno Märks on varasemalt töötanud Sky Media grupis raadiojaama Sky Plus  Hommikuprogrammi saatejuhina, samuti omab ta riidebrändi MummMõmm, on olnud kolumnist ajakirjale Pere ja Kodu, löönud kaasa teleseriaalis «Pilvede all».

Palju õnne Märks!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles