Üks suur spoiler ja veel seitse vihjet, mis on peidus «Troonide mängu» uues treileris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troonide mäng
Troonide mäng Foto: HBO

«Troonide mängu» kuuendat hooaega ei ole enam vaja kaua oodata ning selle uus treiler lubab põnevust rohkem kui raha eest. Kullipilguga fännid on treileri viimse kaadrini lahti harutanud ja leidnud sealt kõige muu seas ühe tõeliselt suure spoileri.

Nimelt on ajahetkel 1:17 näha lahingustseeni, mille osaline paistab olevat Jon Snow ise! Võttepaigalt lekkinud fotodelt on juba varem teada, et näitleja Kit Harington osales suurtes lahingustseenides ning see kaader vastab kirjeldusele. 

Foto: HBO

Kuidas saab Snow elus olla? Fännide seas leviva teooria kohaselt äratab Melisandre ta musti jõude kasutades ellu.

Contactmusic pani kirja veel seitse asja, mida treilerist järeldada võib:

1. Cersei Lannister ja Jaime Lannister on jätkuvalt koos. Kuigi tundus, et Jamie on täielikult maha salanud suhte oma kaksikõega, tunduvad nad treileris väga lähedased - nad plaanivad kättemaksu inimestele, kes nende suhte avalikustasid.

2. Melisandre tunnistab oma viga. Ta ütleb Davosele pisarsilmi, et tules nähtud «suur võit» oli vale. Tundub, et ta kurvastab selle pärast siiralt. Tal on ka põhjust, sest tema «ennustuste» pärast põletati laps elusalt. Loomulikult võib ta ka lihtsalt teeselda.

3. Daenerys on täie tervise juures. Ta näeb räsitud välja ja kui ta dothraki hordi kõrval kõnnib, paistavad tema käed seotud olevat. Seejärel jalutab ta aga vabalt maarahva keskel ja vaatab taevasse. Kas Drogon päästab ta? Treileri lõpus saab näha ka lendavat lohet.

4. Lancel Lannister ähvardab Cerseit. Langenud kuningannat ähvardatakse vägivallaga, et ta käsiks oma valvuril kõrvale astuda. Cercei pole sellest vähimatki kõigutatud ja on valmis võimaliku surmaga silmitsi seisma.

5. Arya Stark on jätkuvalt pime. Keegi lööb teda kõvasti näkku ja tõenäoliselt ei näinud ta seda ette, sest tema silmad on jätkuvalt üleni valged.

6. Bran Stark kohtub ebalastega. Kahju küll, Bran - ebalased polegi müüt. Nad on sinu äraolekul rünnanud absoluutselt kõiki, kes teele ette jäänud. Põnev, kuidas Bran sellest plindrist pääseb!

7. Davos saab vihaseks. Ta leiab ennast olukorrast, kus peab võitlema, relvastatuna Joni mõõgaga. Treilerist ei selgu, kellega ta võitleb või kes temaga kaasas on, kuid ta vabandab enne mõõga välja tõmbamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles