Oliver Stone`i süüdistatakse Sean Penni ja narkoparuni El Chapo kokkuviimises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Stone
Oliver Stone Foto: SCANPIX

Hollywoodi kuulsat režissööri Oliver Stone`i süüdistatakse näitleja Sean Penni ja Mehhiko narkoparuni Joaquin «El Chapo» Guzman salakohtumise korraldamises.

Penni selgituse kohaselt kohtus ta kurikuulsa narkoparuniga vaid intervjuu eesmärgil ning tema elust filmi tegemises kokku ei lepitud, edastab mirror.co.uk.

USAs hiljuti valminud dokumentaalfilmis  «El Chapo & Sean Penn: Bungle in the Jungle»  väidetakse, et menufilmi «Platoon» režissöör Stone maksis umbes kuus miljonit dollarit El Chapole õiguse eest teha tema elust biograafiline eluloofilm.

55-aastane penn külastas 58-aastast narkoparunit möödunud aasta oktoobris, kui El Chapo peitis end Loode-Mehhiko Sinaloa mägedes, olles vanglast jooksus.

Penn kirjutas sellest kohtumisest väljaandes Rolling Stone 10 000- tähemärgilise artikli, mille narkoparun enne trükki minemist üle vaatas.

Dokumentaalfilmi kohaselt leppisid Penn ja El Chapo tema elust filmi tegemises kokku ning peaosa hakkab kehastama Penn.

Penn peaks sellesse rolli sobima, sest ta on lühikest kasvu El Chapost vaid viis sentimeetrit pikem.

Väidetavalt juhtus El Chapo vaatama Netflixi draamat «Narcos», mis räägib teisest narkoparunist Pablo Escobarist ja ta muutus kadedaks. Selle tõttu hakkas ta otsima kontakte Hollywoodiga, et seal tema elust film vändataks.

Penn oli El Chapoga koos seitse tundi, mille jooksul ta sai väidetavalt üsna palju andmeid selle mehe ja tema tegevuse kohta.

Sean Penni külaskäik paljastas samas narkoparuni asukoha Mehhiko võimudele ja vanglast jooksus olnud kurjategija tabati. Praegu kannab ta karistust karmi režiimiga Altiplano vanglas, kust tal möödunud juulis õnnestus põgeneda.

El Chapo soovib saada USAs asüüli, kuna tema sõnul koheldakse teda Mehhiko vanglas ebainimlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles