Video: «Kuumast vangist» sai seksikas modell

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Meeks 2014. aastal politseifotol
Jeremy Meeks 2014. aastal politseifotol Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide uueks kuulsuseks on endine vang, kes juba vangisolemise ajal sai kuulsaks oma seksika välimusega ja teenis ära hüüdnime Hot Felon (Kuum vang).

Californias elav 30-aastane Jeremy Meeks suudab kõik võluda ära oma siniste silmade, teravate põsesarnade ja tugeva lõuaga, eadstab Daily Mail.

Ta sai kuulsaks juba 2014. aastal, mil California Stocktoni politsei avaldas temast kui kurjategijast oma Facebooki leheküljel pildid. Ta pilte jagati siis 3000 korral, ta sai 33 000 meeldimist ja üle 10 000 kommentaari.

Nüüdseks ebaseaduslike relvade omamise ja kuritegelikku gängi kuulumise eest karistust kandnud mees on trellide tagant väljas ja temaga sõlmis lepingu modelli- ja talendiotsimise firma White Cross Management.

«Tänan oma pere ja teisi inimesi, kes mind aitasid ja toetasid. Olen valmis alustama uut elu,» teatas eksvang pärast vabanemist.

White Cross Management ja Meeksi esindaja kinnitasid temaga modellilepingu sõlmimist, kuid õhus olevat juba ka filmileping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles